Comandă Iherb



   Nu demult mi-a adus poștașul pachetul Iherb. Comanda o plasasem cu 3 săptămâni în urmă și pot spune că o așteptam cu nerăbdare pentru că în ea se afla o perie pe care am luat-o special pentru masajul anticelulitic şi o loţiune de corp pe care am mai avut-o şi care îmi este foarte pe plac.

   În comandă am avut așadar o perie pentru masaj Earth Therapeutics (20 lei), care, după cum se vede, e solidă și de bună calitate, în ciuda prețului modest. E concepută pentru masajul pielii corpului și este destul de mare, are 30 cm. Partea cu bile de lemn e ideală pentru masajul anticelulitic, iar pe cea cu peri deşi o folosesc pentru periajul uscat al pielii corpului. Capul de masaj e de dimensiunea unei palme și acoperă o bună suprafață din piele în timpul masajului. 

    Tot pentru pielea corpului am ales loțiunea cu unt de cacao Palmers (32 lei), în varianta mare, de 400 ml. Este un adevărat răsfăț pentru piele acest produs, l-am mai avut, însă cumpărat din DM la un preț mult mai mare. Miroase fantastic, dulceag, a cacao, însă mirosul e cât de poate de natural. Principala calitate a loțiunii nu este nicidecum aroma, ci puterea mare de hidratare a pielii. Produsele Palmers sunt foarte îndrăgite de consumatori și eu mă număr printre cei mai înfocați fani. Loţiunea aceasta poate fi comandată şi în varianta fără miros.

    De la Andalou am vrut să încerc crema de noapte regeneratoare (15 lei/12 ml) şi am luat de pe site o variantă travel size. După câteva folosiri mi se pare o cremă cu textură ușoară, potrivită tenurilor de 20-30 ani, cu miros discret și plăcut. Pe timp de zi am folosit-o pe post de cremă de ochi și am fost mulțumită, nu rămâne deloc uleioasă și machiajul se poate aplica fără probleme peste ea.  

    Capsule cu usturoi Now Foods (35 lei/250 capsule) am mai comandat și în trecut de pe Iherb. Sunt foarte bune pentru întărirea sistemului imunitar și combaterea infecțiilor, iar pentru cine nu suportă să mănânce usturoi în stare naturală, aceste capsule sunt o alternativă. 

    Din secțiunea Trials am ales o cremă pentru mâini Madre Labs pentru sora mea, la un preț de doar 0,4 lei. Pasta de dinți PerioBrite cumpărată nu demult nu mi-a plăcut prea mult, curăța foarte bine dinții dar avea un miros ciudat. Așa că am luat o pastă de dinți fără fluor Auromere, care are un gust bun, herbal, curăță bine dinții și face multă spumă. La preț trial costă doar 5 lei. Din secțiunea Trials se pot alege maxim 2 produse/comandă.

    Dacă nu ați mai plasat comenzi pe Iherb, puteți beneficia de o reducere de 5$ folosind codul URO424, indiferent de valoarea comenzii voastre. În plus veți mai primi 10% bonus din valoarea cumpărăturilor, sumă pe care o puteți folosi la următoarea comandă.
    Coletele Iherb sunt livrate din SUA, ajung la poşta locală şi nu se plătesc alte taxe cu excepţia celor de transport (16 lei). Livrarea pachetelor durează 2-3 săptămâni. Plata se poate face cu un card în lei, nu este nevoie de unul în valută, căci banca va face automat conversia.

Comentarii

Cherry Queen a spus…
si eu am scris astazi despre ultima comanda iHerb. :) arata tare interesant peria pentru masaj si am trecut-o deja pe wishlist. :D
Sa folosesc cu drag tot ce ai cumparat!
pupici :*
Iarina a spus…
interesanta peria ! eu vreau sa incerc sa tratez celulita cu ventuze din alea cum ne punea bunica pe spate cand eram raciti :)).
insa chiar te rog sa revii cu feedback privind peria. sunt curioasa daca aduce vreun beneficiu...cat de mic
Toma Aurora a spus…
Larina, eu am avut aparat Cellules, din acela cu ventuză. Era bună ventuza, dar aparatul se încingea repede și nu mai putea fi folosit după 5-10 minute. Ca și idee, cred că e eficient masajul cu ventuze, am văzut și pe Youtube filmulete despre folosirea acestora.
O să revin cu detalii, promit!
Toma Aurora a spus…
Hei! Am citit postarea ta și pe cea a Cameliei. A fost ziua Iherb ieri, ce să mai.
Te pup, draga mea!