Ce să cumperi de pe un site de tip wholesale



    Magazinele online de tip wholesale sunt considerate locuri de shopping cu potențial de risc ridicat, pentru că mulți clienți au primit produse diferite din punct de vedere al calității sau poate chiar și al aspectului față de ceea ce văzuseră inițial pe site. E dezamăgitor să ai impresia că ai cumpărat ceva fain la un preț avantajos, iar la ridicarea coletului să ai un șoc când constați adevărul.
    De pe un site de tip wholesale eu una nu aș mai comanda haine decât în condițiile în care prețul lor nu scade sub 10$. Ca să mă limitez strict la site-urile din Asia, nu mă pot aștepta ca o bluză ce costă 30$ pe Choies să fie identică cu una la 4$ de pe un alt site chinezesc. Pe baza diferenței de preț pot deduce fără mult efort că ceva se întâmplă cu produsul mai ieftin.
    Și cu toate aceste neajunsuri, sunt multe produse ce pot fi cumpărate de pe un site wholesale, iar pentru acest articol voi exemplifica cu produse de pe CNDirect, un magazin online universal, similar lui DressLink.

Pensule de machiaj

New Fashion Professional 7pcs Soft Cosmetic Tool Makeup Brush Set Kit With Iron Box


    Tot mai multe voci spun că pensulele de pe site-urile chinezești sunt mai bune decât cele din păr natural ale brandurilor renumite, în sensul că distribuie mult mai frumos produsele de machiaj pe ten și sunt mai moi. Pentru că am pensule din ambele categorii, pot spune că cel mai adesea le folosesc pe cele chinezești, mi se par mai ușor de întrebunițat. Estetic nu se prezintă precum pensulele la 100 de lei, dar fac treabă bună. Replicile după celebrele pensule Real Tehniques sunt cele mai populare!


Coliere statement

New Arrival Women Fashion Fringe Resin Black Rope Chain Choker Necklace


   În cazul în care colierele statement Zara vi se par piperate ca preț, nu strică să aruncați un ochi și pe site-urile asiatice. Acolo un astfel de accesoriu costă 3-5$, iar cumpărătorii sunt mulțumiți de obiectele de acest gen.


Ochelari de soare 


    Pentru cele pasionate de ochelari de soare, cu foarte multe perechi în colecție și veșnic aflate în căutarea unora noi, cool, un magazin wholesale reprezintă o oază propice shoppingului. Pentru sume modice, de doar câțiva dolari, primiți ochelari de soare în tendințe. Pentru o experință de shopping pozitivă, consultați întotdeauna recenziile lăsate de alți cumpărători.

    Dacă doriți să cumpărați astfel de produse de pe CNDirect, vă las în continuare cele 3 coduri de reducere valabile în prezent pe site:

NEWCN --- Get $6 off on once purchases of $50

CNblog5 == Get $5 off on once purchases of $59

CNblog10 ==Get $10 off on once purchases of $99

Comentarii