Wishlist de iunie



   De când a sosit vremea caldă, consum produsele de protecție solară ca pe apă, chiar dacă nu fac plajă. Pe dosul palmelor sufăr de fotosensibilitate, ceea ce înseamnă că dacă nu aplic cremă de protecție, îmi apar mici denivelări pe piele. Cum nu-mi doresc asta, folosesc cremă de belșug și în fiecare lună mă aprovizionez cu produse noi. În iunie vreau să încerc spray-ul Tan&Protect de la Piz Buin, un produs popular, cu rating foarte bun.



   Un bronz frumos nu necesită neapărat ore nenumărate petrecute în soare. În ultimii ani am renunțat la autobronzante căci am fost adesea la mare, însă ideea bronzului la tub îmi surâde din nou. Cele mai bune autobronzante pe care le-am folosit au fost cel de la Alverde ( se găsește exclusiv în magazinele DM) și ST. Moriz (acesta fiind și favoritul surorii mele). Noi comandam produse ST. Moriz de pe FragranceDirect, un magazin online din UK, însă acum se găsesc și la noi, pe Elefant. Un tub costă 26 lei. Eu vă recomand nuanțele Dark pentru că oferă o nuanță ciocolatie, cele Medium bat înspre portocaliu. Pentru că bronzul se obține instant e de preferat să aplicăm produsul cu mănușa specială, care se achiziționează separat (16 lei).



   Flip balm-urile Jason sunt o alternativă mai accesibilă a celebrelor balsamuri EOS, prețul lor fiind de 13 lei. Dintre cele trei variante disponibile (cocos, mango, pepene roșu), doresc să o încerc pe cea cu mango.



   Am băgat de seamă că pe Iherb se găsesc produsele Thursday Plantation și că au prețuri mai mici ca în România. De la acest brand am folosit spuma de curățare, loțiunea tonică, batonul pentru coșuri și crema de față. Toate au recenzii pe blog și, cu excepția loțiunii tonice și a batonului, pe care nu le-aș considera neapărat necesare, spuma și crema chiar s-au dovedit eficiente în cazul tenului meu. Crema de față aș cumpăra-o din nou luna aceasta.



  Mă aflu în căutarea rochiei roșii perfecte și am decis că cea de mai sus este the one. Dacă vă place și vouă, o găsiți pe SheIn.com. Eu o voi adăuga cu siguranță în coșul de cumpărături!



It's time for crazy shopping.

Take 40% OFF Over US$55     Code:HY40

Take 45% OFF Over US$105    CODE:HY45

You will never find a bigger discount than this time.

here: SHOP NOW

Comentarii

Claudia's Choice a spus…
Bafta sa le bifezi pe toate. Eu ma uit pe iheb dupa noutati, acolo vreau sa plasez o comanda.
Camelia Andrasescu a spus…
Foarte dragute alegerile tale! Rochia rosie este superba!
Toma Aurora a spus…
Claudia, o să intru și eu acum să văd ce au mai adus nou!
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Camelia, ieri am comandat-o! O aștept nerăbdătoare!
Te pup cu drag!
Ladybug a spus…
Spray-ul de la Piz Buin este foarte bun, l-am folosit vara trecuta si mi-a placut tare mult rezultatul, pielea se bronzeaza mult mai repede decat folosind alte uleiuri, iar bronzul e frumos si uniform si ține :) plus, uleiul miroase foarte misto. Pup!
Toma Aurora a spus…
Eu am avut doar loțiune de la Piz Buin, luată de la un stand de pe plajă. Mi-a plăcut mult, am consumat-o imediat :D. Mulțumesc mult pentru părerea despre ulei! Pupici!