Review: Rimel Mega Volume Collagen


  Mascara- piesă de bază în trusa femeilor! Cu toate avem anumite așteptări de la ea și în funcție de acestea o considerăm bună sau nu. Mie îmi plac produsele care oferă volum genelor din doar câteva mișcări ale periuței și care nu se scutură peste zi. Iar Mega Volume Collagen de la L'Oreal este unul dintre peferatele mele, tocmai de aceea l-am cumpărat din nou!
   Se spune că un tub de mascara trebuie aruncat după 3 luni de la deschidere pentru că în flacon se adună constant bacterii. Procedez așa doar uneori, de obicei doar cu rimelurile care nu-mi plac în mod deosebit. Mega Volume e la polul opus, flaconul său ajunge la gunoi după vreo 9 luni, după ce se golește complet. Are și avantajul unei paste ideale ca și consistență, ce nu se întărește repede și se păstrează cremoasă ca la început.

cu mascara // fără mascara


   Periuța mare, clasică, stufoasă, distribuie cu ușurință pasta de un negru intens pe întreaga lungime a genelor. Nu mă deranjează dimensiunea sa, însă sunt momente în care mă mai murdăresc puțin pe pleoape în timpul aplicării. Din doar câteva mișcări, eventaiul genelor este perfect rimelat.
   Dintr-o singură aplicare se obține un efect intens, pasta scoasă din tub este în cantitate optimă și eu pun doar un singur strat pe gene. Pentru un efect de gene false, lăsați primul strat să se usuce timp de un minut, iar apoi aplicați încă unul. Genele vor fi mai încărcate, dar privirea va căpăta intensitate.
   Pasta are de la bun început o consistență cremoasă. Am întâlnit rimeluri care abia de la 2 luni de la deschidere deveneau bune de folosit, fiind prea lichide într-o primă fază. Nu este cazul cu Mega Volume Collagen, are textura perfectă.
   Mascara nu se scutură peste zi și nu curge în zilele călduroase. O port fără probleme întreaga zi!
   Am încercat și varianta rezistentă la apă a acestui rimel, dacă vă mai aduceți aminte din articolele mele mai vechi, însă nu mi s-a părut la fel de bună. Aceea are un aspect grunjos după aplicare, ce nu m-a mulțumit și s-a uscat mai repede în flacon.

    Am cumpărat Mega Vollume Collagen de pe 1001cosmetice și am plătit 37 lei pentru un tub de 9 ml. În magazinele fizice costă în jur de 55-65 lei.

Comentarii

Mihaela Pojogu a spus…
Pana acum nu am dat peste vreo mascara care sa nu aiba textura potrivita sau sa si-o schimbe pana la consumare, unele incarcau prea tare genele, negrul nu era intens sau periuta ma enerva. De murdarit, deseori se intampla, mai ales cand ma grabesc.
xox
Toma Aurora a spus…
Cele de la Astor mi se par destul de lichide la început, la fel și câteva variante de la Deborah. Iar un rimel mai pricey, de la Ultraflesh, s-a uscat complet după 3 luni de la deschidere.
Pupici, dragă Miha! Merci pentru vizită!