Favoritele lunii iunie



   Luna iunie se încheie, iar eu am pregătit lista celor mai des folosite produse în ultimele 4 săptămâni. A fost o perioadă caniculară, aşa că plaja a făcut parte din schemă şi graţie produselor de protecţie solară potrivite am reuşit să obţin un bronz intens şi uniform. Cosmeticele Yves Rocher mi-au stat alături şi în acest an, le-am aplicat fără reţineri în fiecare zi în care am făcut plajă, bucurându-mă nu doar de o bună protecţie, ci şi de aromele lor aparte, exotice. Loţiunea pentru corp cu SPF 50 are miros dulce de unt de cacao, natural şi plăcut. Nu lasă urme albe pe piele, se aplică destul de uşor pe piele. Un minus nu este rezistentă la apă aşa că trebuie aplicată din nou după fiecare bălăceală. Laptele hidratant 3 în 1 este un produs after sun, ce trebuie aplicat după duş. Calmează pielea iritată de soare, o hrăneşte şi prelungeşte rezistenţa bronzului. De la Yves Rocher îmi place şi crema after sun pentru ten, este foarte uşoară şi se potriveşte tenului meu gras.




   Un produs de machiaj pe care l-am descoperit la finalul primăverii, m-a cucerit prin aspectul său pe piele şi prin rezistenţa de nota 10. Este vorba despre un bronzer mineral Bella Pierre, pe care l-am primit de la sora mea în nuanţa Starshine. Deşi preţul său este ridicat, îl recomand iubitoarelor de pudre bronzante iluminatoare, cu aspect final ca de oglindă. Eu îl folosesc şi pe post de fard de pleoape, aplicat într-un strat ceva mai generos.

   La polul opus din punct de vedere al preţului, se află un tuş gel pentru ochi, pe care l-am luat cu 5 dolari de pe un site asiatic. Am deschis de două luni tuşul Music Flower, mă aşteptam ca până acum să se întărească de-a binelea, însă formula s-a păstrat intactă. Tuşul e negru intens şi rezistă toată ziua pe pleoape, se aplică în două straturi pentru un aspect perfect opac. Are un finish lucios, e lipsit de miros şi nu mi-a cauzat nicio neplăcere.

   O altă noutate pentru luna iunie este şamponul 2chic de la Giovanni, pe care l-am cumpărat de pe Iherb. Ce-mi place la el este faptul că-mi păstrează părul mai curat pentru mai mult timp, aşa că mai câştig cel puțin o zi în plus între spălări. Nu mi se pare un şampon cu proprietăţi de hidratare, de aceea trebuie să folosesc neapărat un produs hrănitor (balsam sau mască), după ce mă spăl cu el, altfel părul meu e greu de descurcat. Face spumă suficientă şi trebuie folosit o singură dată la o spălare.

   Parfumul preferat al lunii a fost Halloween Kiss Sexy de la Jesus del Pozo, o aromă fresh pe care am mai avut-o în urmă cu mulți ani. Miroase a piersici şi frezii şi are o rezistenţă medie pe piele. Pentru vară e perfect ca parfum purtat zi de zi, iar preţul său este destul de accesibil dacă îl cumpăraţi online.

Comentarii

Mihaela Pojogu a spus…
Pe semne ca samponul e nitel mai agresiv, cred ca am patit si eu cu un sampon tresemme.
Beauty Junkie a spus…
La Giovanni dau si eu tarcoale pe iherb :))
bydee-make-up a spus…
Sa le folosesti cu placere in continuare!
Uite ca nu stiam ca cei de la YR au produse parfumate cu SPF 50. Mi se pare cea mai cea idee. Cred ca ar vtrebui sa ma mobilizez si sa plasez o comanda. :D
Pupici
Deena a spus…
Ce fain arata sticla de parfum. Nu tin minte sa fi adulmecat vreun parfum Jesus del Pozo, dar acum o sa tin ochii cascati dupa ele. Produse de plaja Yves Rocher nu am folosit dar am mai auzit persoane multumite de ele. Inca nu am ajuns la plaja dar curand...curand!:)
Cherry Queen a spus…
sa le folosesti cu drag in continuare! mereu descopar la tine produse care merita si atentia mea. :)
te pupacesc!
Cristina a spus…
Nu am remarcat pana cum ca Yves Rocher are produse cu spf, pentru corp ma refer.

http://strumfette.blogspot.ro/
Toma Aurora a spus…
Miha, da, cred că are o putere mai mare de curățare.
Toma Aurora a spus…
Mie îmi plac produsele lor de îngrijire, mai puțin cele de styling. Nu mi se potrivesc, îmi încarcă părul.
Toma Aurora a spus…
Iar mirosurile exotice și foarte plăcute. Mie îmi plac mult produsele lor și nici nu sunt foarte scumpe.
Pupici, Diana!
Toma Aurora a spus…
Cu excepția acestuia, nici eu nu cunosc alte parfumuri Jesus del Pozo.
Produsele YR sunt foarte îndrăgite și de bărbați, am prieteni care nu folosesc decât de la acest brand, pe motiv că îi feresc bine de arsuri.
Te pup, Deena!
Toma Aurora a spus…
Pupici, dragă Diana!
Toma Aurora a spus…
Cristina, mereu schimbă ambalajele produselor din gama pentru protecția solară. Și la fel de des retrag și introduc alte cosmetice similare.