Dresslink Flash Sale: articole la 0,01$


    Fetelor, ați auzit de aceste promoții atractive de pe site-urile asiatice în cadrul cărora anumite articole vestimentare costă doar 0,01$, pe o perioadă limitată? Cam așa se poate rezuma și campania Flash Sale activă acum pe DressLink. Cinci piese au fost selectate pentru a face parte din promoție, iar despre cele mai atractive dintre ele vă informez în articolul de azi!






   Rochiile cu mâneci bufante mi se par cele mai drăguțe din selecția actuală, însă am intrat pe site și am observat că sunt potrivite mai degrabă pentru fetele mici de înălțime. Pentru cele mai înalte, cred că ar veni foarte drăguțe pe post de tunici, cu pantaloni scurți din denim pe dedesubt. Situația se aplică și rochiei cu mâneci trei sferturi, însă aceasta nu prea se pretează la rolul de tunică.
   Kimono-ul e un chilipir și dacă nu aveți unul în garderobă, s-ar putea ca sugestia mea să vă fie de folos. Acest articol nu se potrivește doar ținutelor de festival, așa cum vedem pe diverse platforme sociale, el arată foarte ok și purtat la o ținută de birou (ex: peste o  fustă office colorată+top basic alb). 
   Pentru produsele de pe acest site, costul transportului se calculează în funcție de greutatea comenzii. Pentru o rochie sau o bluză, livrarea costă în jur de 4-5$. Eu am comandat de pe DressLink doar pensule și am fost încântată de calitatea lor. Auzisem că sunt foarte bune aceste pensule de pe site-urile asiatice și pot spune că-s mai mulțumită de ele decât de cele mai scumpe pe care le am în trusa de machiaj. Livrarea a durat 4 săptămâni, iar coletul l-am ridicat de la poșta vamală, unde nu am plătit taxe suplimentare.


Comentarii