Cumpărături SheIn



  În sezonul cald îmi e mai la îndemână să fac cumpărături online căci nu mai sunt nevoită să îndur temperaturi ridicate pentru a-mi îmbogăți garderoba. Câteva articole de vară au intrat recent în șifonierul meu și despre ele vă povestesc astăzi. Toate au fost comandate de pe SheIn, acest site asiatic foarte popular printre femeile din întreaga lume. Livrarea a fost gratuită, căci valoarea comenzii a depășit pragul de 30$, aceasta fiind suma minimă pentru care se obține transport gratuit oriunde în lume. Pachetul mi-a ajuns la poșta vamală, iar acolo am plătit 19 lei taxe vamale, nimic mai mult.


   Rochița în dungi roz-bleu mi-a devenit rapid foarte dragă. Iubesc volănașele sale bogate și croiala simplă, foarte lejeră. Modelul e prevăzut cu buzunare și are o lungime potrivită, rochia nu-i nici foarte scurtă, nici până la genunchi. Eu am comandat măsura XS, ce corespunde unui 36 european. Dacă vă place, o puteți comanda de aici. Mie mi se pare că arată bine pe pielea bronzată și chiar dacă mai am multe rochițe cu imprimeu aproape identic, aceasta mi se pare deosebită grație volănașelor.
     O bluziță albă, din material moale, fin, în care pielea respiră corespunzător, a făcut parte din această comandă. Are multe inserții din dantelă, o croială, de asemenea, lejeră și mâneci scurte, foarte interesante. În spate se închide cu un năsturel alb. Tot în măsura XS am comandat-o, însă de data aceasta mărimea corespunde unui 34 european. Croiala este crop top, dar bluza acoperă aproape tot abdomenul, nefiind prea scurtă.
   În wishlist-ul acestei luni am inclus o rochie roșie cu mâneci ce cad pe umeri, cu broderie și o croială foarte sexy. Nu m-am putut abține să nu o aleg, este deosebită, iar în realitate arată și mai bine ca pe site, calitatea materialului e foarte bună și măsura aleasă (S) este cea potrivită. Dacă aveți nevoie de o rochie de ocazie care să arate ireproșabil, puteți să o luați în calcul, mai ales că are și un preț foarte bun. Rochii roșii nu prea aveam, de aceea m-am gândit s-o am pe aceasta la îndemână. Zona bustului e prevăzută cu cupe, așa că sânii vor fi în siguranță fără a fi nevoie să se poarte lenjerie pe dedesubt.

   M-a bucurat calitatea produselor primite, observ că SheIn face progrese în privința materialelor și a mărimilor, de aceea mă pregătesc de o nouă comandă. Printre articolele pe care le am în vizor se numără și următoarele:




Comentarii

Georgiana a spus…
Sa le porti cu placere, toate arata bine! :) Eu nu am mai comandat de la ei in ultima vreme dar am un wishlist enorm, sper sa plasez o comanda curand. Te pup!
bydee-make-up a spus…
Sa le porti cu placere!
Rochita mi se pare excelenta si imi plac foarte mult detaliile dantelate. :)
Pupici
Cris a spus…
Sunt super dragute hainele alese de tine! <3
Sa le porti sanatoasa pe toate!
Pupici!
Descude a spus…
Prima rochita cu volanase chiar azi mi-am comandat-o si din spusele tale s-ar putea sa imi fie putin mare :(
In schimb, pare foarte frumoasa!
Toma Aurora a spus…
Simona, mie așa mi se pare, puțin mai lărguță, dar cred că e concepută ca să arate puțin oversized. Oricum, e foarte drăguță și are un material excelent.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc mult, Cris!
Te pup cu drag!
Toma Aurora a spus…
Merci, Diana!
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, îmi este dor de postările tale. Sper să ne bucuri mai des cu ele, când timpul îți va permite. Te pup, draga mea!