Costume de baie StarShinerS



   E vară și multe dintre noi se pregătesc de vacanță așa cum se cuvine, cu hainele potrivite pentru zilele de relaxare, cu stoc suficient de creme pentru protecția solară și, bineînțeles, cu cel mai frumos costum de baie. Ne dorim ca acesta să ne pună în evidență nuanța pielii, a părului, cât și silueta și de aceea alegerea lui nu-i întotdeauna o misiune ușoară. Eu mă decid greu când vine vorba de costumul de baie, pentru că-mi plac modelele cu volănașe, cu imprimeuri florale, dar care să nu fie foarte încărcate sau prea stridente. Și chiar dacă pentru acest an am cumpărat deja două, nu înseamnă că mi-am potolit pofta de cumpărături. Le-am purtat deja în vacanță, iar pentru următoarea se cuvine să-mi mai găsesc unul nou, nu-i așa?

    Ofertele din magazinele online sunt generoase și în acest an, iar câteva dintre ele au venit cu colecții foarte frumoase, echilibrate cromatic. StarShinerS are una dintre cele mai frumoase colecții de costume de baie pentru vara lui 2016, iar dacă nu ați văzut încă fotografiile, le puteți admira pe parcursul acestui articol.
   Toate modelele pleacă de un tipar standard: costum de baie din două piese, cu slip cu talie medie și sutien balconet potrivit oricărui tip de decolteu, cu push-up detașabil. Acest lucru ne scapă de un stres: alegerea croielii potrivite pentru silueta noastră. Formatul abordat complimentează toate siluetele și ne ajută să ne bronzăm o mare suprafață din pielea corpului.
   O parte dintre costumele de baie de site sunt decorate cu flori din textil, franjuri, broderii, ciucuri sau mici bijuterii strălucitoare, iar altele sunt colorate în nuanțe foarte intense, însă alese cu bun gust. Aceste culori puternice avantajează pielea deja bronzată, pe una albă ca spuma laptelui s-ar putea să creeze un contrast nu tocmai plăcut. Dacă încă nu v-ați bronzat și aveți tenul alb, o alegere inspirată o reprezintă costumele de baie în combinația roz/maro, iar în colecția StarShinerS o să observați că acest duo este prezent.
    Pentru femeile cu bust generos, multe modele sunt prevăzute cu bretele  late, ce susțin bine sânii în timpul înotului. Cele mai multe variante au bretele detașabile, pentru a ne fi mai simplu să ne bronzăm total în zona decolteului.








   Coletele StarShinerS se livrează în 1-2 zile lucrătoare, iar costurile de transport variază în funcție de valoarea comenzii, după cum urmează:
   -pentru comenzi sub 300 lei: taxă transport 15 lei;
   -pentru comenzi cu valoare cuprinsă între 300-499 lei: taxă transport: 9 lei;
   -pentru comenzi mai mari de 500 lei transportul este gratuit.
   Dacă produsele nu se potrivesc sau nu ni se par conform așteptărilor, este util de știut că returul este gratuit!

Comentarii

MELODY JACOB a spus…
sexy sexy wear
new post
http://www.melodyjacob.com/