Comandă SheIn


   Shopping-ul online e una dintre pasiunile mele și adesea profit de timpul meu liber pentru a hoinări prin magazinele virtuale. Din afara țării am comandat mai rar în ultimele luni și asta pentru că am cumpărat mai des de la noi, de pe Brand Circus și de pe Fashion Days. Am luat multe bluze în ulimul timp, am avut impresia că nu am suficiente, senzația asta o am de fiecare dată la începutul verii. Și pentru că-mi place să fac smart shopping nu-i de mirare că mă îndrept spre magazinele în care sunt mai tot timpul reduceri.


    Pentru că nu am găsit nicăieri o fustă din denim potrivită dimensiunilor mele, m-am decis să comand una de pe SheIn, într-o perioadă în care aveau o reducere de 5$ la comenzi mai mari de 30$. Fusta am ales-o în măsura S și este exact ceea ce căutam, adică un model care să-mi stea strâns pe talie. Eu sunt destul de îngustă în această zonă, măsor 60 cm, iar ce am probat în magazinele fizice îmi venea larg. Fusta este confecționată dintr-un material foarte bun, superior de exemplu celui folosit de Zara pentru fustele din denim. Le-am inspectat și pe acelea cu atenție și nu mi s-au părut pe măsura prețului.
   Modelul nu este elastic, așadar dimensiunile trecute în tabelul de pe pagina produsului trebuie consultate cu atenție. Găsiți fusta aici.



   Bluza cu volănașe (vezi aici), într-o nuanță roz prăfuit, m-a suprins și ea prin calitatea materialului. Din păcate este disponibilă într-o singură măsură (one size), iar aceasta corespunde unui S. Materialul este fin și nu am transpirat în el, se simte foarte delicat pe piele. În plus, nu se șifonează, se păstrează intact după ce-l calc cu mașina. Am purtat bluza într-o noapte în care am ieșit în oraș și m-am simțit bine în ea, nu am transpirat și aspectul său s-a păstrat impecabil până m-am întors acasă.

   Livrarea comenzii a durat 2 săptămâni, iar pachetul l-am ridicat de la poșta locală. Taxe suplimentare nu am mai plătit. Costul livrării este gratuit pe SheIn dacă valoarea comenzii e mai mare de 30$. 

Comentarii

Cristina a spus…
Superba bluza!

http://strumfette.blogspot.ro/
S.S a spus…
Ce frumoasa e fusta. Chiar ieri am vazut un model foarte asemanator pe brandcircus dar din nefericire avea marimea L:(.
Sa le porti sanatoasa
Claudia's Choice a spus…
Imi place mult bluzita, dar eu o vad parca bej in prima poza, iar in poza de pe site roz prafuit.
Descude a spus…
Imi plac amandoua in egala masura! Sa le porti cu drag, Aurora!
Camelia Andrasescu a spus…
Foarte dragute ambele! sa le porti cu drag!
Toma Aurora a spus…
Claudia, din cauza luminii. Este roz prăfuit și în realitate :D .
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, draga mea!
Toma Aurora a spus…
Merci, Camelia!
Toma Aurora a spus…
Și mie îmi place mult!
Toma Aurora a spus…
Daaa, am văzut-o și eu! Au mai adus fuste similare, dar nu am găsit măsura potrivită.
Mulțumesc!