Comandă Iherb


   Pentru azi am pregătit un nou articol despre cumpărăturile de pe Iherb. În ultima vreme am comandat foarte des de pe celebrul site şi de aceea o să mai urmeze câteva postări pe acest subiect, chiar acum mai aştept un pachet cu produse cosmetice. În general suplimente nutritive am comandat în ultimele două luni, însă cea mai mare parte a fost pentru apropiaţi şi mai puţin pentru mine. Eu m-am limitat la creme, geluri de curăţare, paste de dinţi şi produse pentru păr. 


   În comanda de faţă am avut grijă să-mi refac stocul de cremă pentru protecţia solară SPF30 de la Kiss My Face (40 lei), produsul meu preferat din această categorie. Folosesc crema din martie, atunci am descoperit-o şi mi se pare un produs de top. Nu doar la figurat, se pare, căci în topul produselor de protecţie solară pentru 2016, al celor de la InStyle, se află pe locul 1.
   Asigură o bună protecţie, nu o simt deloc uleioasă pe tenul meu gras, face machiajul să reziste mai bine, oferă fondului de ten un aspect mai natural fără să-i fure din gradul de acoperire, nu-mi provoacă acnee şi nu are gust metalic, precum alte produse similare. Ca minus, am observat mai multe puncte negre în bărbie de când o folosesc.

    Dintre suplimentele din comandă, pentru mine am cumpărat doar probioticele şi uleiul de krill. Probioticele California Gold Nutrition s-au dovedit foarte eficiente în problemele cu digestia pe care le-am avut după un tratament cu antibiotice. Nu mai luasem antibiotic de 6-7 ani, iar corpul meu a acţionat foarte urât, cum nici nu-mi imaginam. 7 zile am luat câte o capsulă cu probiotice şi mi-am revenit. Menţionez că înainte am luat şi probiotice Reflor, dar fără niciun fel de rezultat. 

   Uleiul de krill e ceva cu totul nou pentru mine, căci nu am mai consumat. Krillul e un animal marin, cu aspectul unui peşte mic. Din ce-am citit eu, uleiul său are un conţinut de omega 3 mai mare decât al uleiului de peşte şi nici nu are gustul neplăcut al acestuia din urmă. Se zice că e tare bun pentru oase. Tot ce pot să vă spun, după 10 zile în care l-am luat (varianta mini), e că nu are deloc gust de peşte şi că mă simt mai rezistentă fizic. 

   Pancreatin (39 lei/ 100 capsule) şi Extra Strenght Ginkgo (32 lei/ 120 capsule) nu le-am comandat pentru mine, dar v-am lăsat şi linkuri către ele în caz că doriţi să găsiţi acest tip de suplimente la preţuri avantajoase.

  Dacă nu ați mai plasat comenzi pe Iherb, puteți beneficia de o reducere de 5$ folosind codul URO424, indiferent de valoarea comenzii voastre. În plus veți mai primi 10% bonus din valoarea cumpărăturilor, sumă pe care o puteți folosi la următoarea comandă.
    Coletele Iherb ajung la poşta locală şi nu se plătesc alte taxe cu excepţia celor de transport (16 lei). Livrarea pachetelor durează 2-3 săptămâni. 

Comentarii

Cherry Queen a spus…
sa le folosesti pe toate cu placere. Voiam sa plasez si eu aseara o comanda iHerb dar ceva m-a retinut. sa vad daca astazi ma simt mai bine in privinta asta. :D
pupici!
Anonim a spus…
Buna,
Imi recomanzi si mie niste produse pentru par, te rog? Am parul rar si firul subtire :( se vede foarte urat pielea capului, parca as avea inceput de chelie. Ca si femeie, e de-a dreptul traumatizant.
Multumesc frumos!
Toma Aurora a spus…
Bună!

Înțeleg prin ce treci, și mie mi-a căzut un smoc de păr de la o vopsea și mă stresa locul acela gol, numai la el mă gândeam. Încearcă să aplici ulei de ricin cam o data la 3 zile, înainte de spălare. Îl masezi pe scalp și-l lași să acționeze 3-4 ore, apoi șamponezi normal părul. Dacă folosești un șampon blând, șamponează de 2 ori la rând ca să se curețe bine.
Intern poți lua biotina, intr-o concentatie de 300-500 mg pentru inceput, ca să nu ai parte de efecte adverse. Rezultatele se văd cam în 2-3 luni, trebuie să ai răbdare. Am încercat multe tipuri e fiole și suplimente de-a lungul timpului și pentru mine doar ricinul si biotina au dat rezultate vizibile.
Uleiul de ricin îl găsești în orice farmacie, e ieftin. Biotina se gaseste la noi doar in combinatie cu alte vitamine, poți întreba în farmaciile mai mari de ea.
Toma Aurora a spus…
Hello, cireșica mea!
Vezi că au schimbat promoțiile pe site, poate este ceva ce te interesează și are acum un preț mai bun.
Pupici!