Comandă Iherb


   Fiecare colet Iherb este un motiv de bucurie pentru că de fiecare dată aștept cu nerăbdare bunătățile cumpărate de pe celebrul site din SUA. Pachetele îmi vin la poșta locală în 2-3 săptămâni și când primesc fluturaș de înștiințare dau fuga să le ridic. Mă încântă faptul că pe site găsesc produse cu certificat eco la prețuri foarte accesibile și suplimente alimentare la prețuri mult mai scăzute ca în farmaciile noastre. Costul transportului este de 16 lei, iar pe lângă această sumă nu mai plătesc niciun fel de taxe. Mai mult decât atât, la fiecare comandă se oferă un bonus de 10% din valoarea sa, ce poate fi folosit la următoarea rundă de cumpărături. Iar acest bonus mă ajută să acopăr sau să reduc o bună parte din taxa de transport.


   În această comandă am cumpărat două produse pentru îngrijirea părului, de care aveam nevoie. Unul dintre ele este biotina, supliment alimentar recomandat pentru creșterea și îndesirea părului. Este foarte populară biotina în afara țării, găsiți sute de recenzii pe site-urile din străinătate. Am ales Biotina 5000mcg de la 21st century (20 lei, 110 capsule) pentru că are concentrația optimă. Biotina cu concentrație prea ridicată provoacă adesea acnee și nu am vrut să risc. 
   Cel de-al doilea produs este șamponul 2chic Ultra Sleek de la Giovanni (25 lei, 250 ml). Îmbogățit cu keratină și ulei de argan, acest șampon promite un păr strălucitor și șuvițe perfet definite, fără aspect frizat. L-am dorit pentru că acum îmi port părul natural, iar acesta fiind ondulat are nevoie de produse hidratante care să definească frumos buclele. Recenziile pozitive și un preț tentant pentru lista bună de ingrediente m-au determinat să-l aleg.



   Deși momentan am câteva paste de dinți fără fluor prin casă, am mai luat una de rezervă. Pasta de dinți pentru albire PerioBrite (18 lei, 113 grame) este, de asemenea, un produs cotat bine de către cumpărători și aștept să o încep după ce mai termin din tuburile de pastă de dinți deja desfăcute.

    Vitamina C nu-mi lipsește, indiferent dacă aleg să o cumpăr din farmaciile de la noi sau de pe Iherb. Pe Iherb este mult mai ieftină, având în vedere concentrația uriașă. În cazul vitaminei C de la 21st Century (26 lei, 110 capsule) concentrația e foarte mare ( 1600% din doza zilnică recomandată), așa că este bine să rupem o pastiluță pe din două și să luăm doar jumătate pe zi, în cazul unui stomac sensibil.

   Prietenul meu și-a luat un complex de vitamine pentru bărbați de la Alive (65 lei, 60 tablete), unul dintre cele mai populate mixuri de vitamine de pe Iherb. O singură capsulă conține necesarul de vitamine și minerale pentru un bărbat adult, iar consumatorii i-au acordat calificativ maxim. Pe site e disponibilă și varianta pentru femei, la același preț.  

    Dacă nu ați mai plasat comenzi pe site, puteți beneficia de o reducere de 5$ folosind codul URO424, indiferent de valoarea comenzii voastre. În plus veți mai primi 10% bonus din valoarea cumpărăturilor, sumă pe care o puteți folosi la următoarea comandă, așa cum am precizat și în introducere.


Comentarii

Unknown a spus…
Si eu iau biotina acum, dar cumparata de la noi si nu e doar biotina, ca cica nu se gaseste. ci doar cu zinc, La pret ai facut o super afacere..eu am dat 25 ron pe 30 pastile.Cu siguranta la urmatoarea comanda pe iherb voi cumpara acest supliment.

Am primit si eu primul colet iherb, cu samponul cu biotina si in curand voi scie pe blog experietna mea cu iherb.
Cherry Queen a spus…
Si mie imi plac foarte mult produsele de pe iherb si chiar sper sa plasez curand o noua comanda :)
Sa folosesti cu drag tot ce ai cumparat.
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Eu n-am găsit biotină la noi, am căutat în multe farmacii, inclusiv sub alte denumiri și nu mi s-au recomandat decât variante de tip complex de vitamine.
Fiind o vitamină solubilă, trebuie luată zilnic, așa că un preț bun avantajează consumatorul.
Toma Aurora a spus…
Diana, eu mai aștept două pachete. Am o mulțime de produse în wishlist, sper ca încet încet să le încerc pe toate. Pupici!