Colecția nouă de sandale DePurtat



   Încățămintea la modă în această vară e reprezentată de sandalele cu franjuri, cu pomponi sau cu barete groase, de papucii în nuanțe metalice. Îmi plac sandalele și încă din iarnă m-am apovizionat cu unele gladiator, unele argintii și unele albe. Pe toate vi le-am arătat în postările dedicate shoppingului online. Astăzi am tras cu ochiul și la colecția nouă de sandale postată în magazinul online DePurtat și am selectat câteva perechi cu adevărat interesante.
   Încă de mică am fost educată că nimic nu poate strica sau, din contră, salva o ținută ca încălțămintea. Ea poate da un aer elegant unei rochii simple sau unul vulgar unei rochii deosebite. Calea de mijloc este o pereche echilibrată ca format și culoare, care să aibă și un rol practic, să meragă purtată la mai multe ținute. Îmi amintesc că mi-am cumpărat de pe Asos platforme cu flori mov, teniși cu glitter auriu... modele foarte interesante dealtfel, însă extrem de greu de purtat pe stradă pentru că nu se asortau decât cu anumite haine.





   Sandalele metalice sunt cea mai bună investiție pentru acest sezon, din punctul meu de vedere. Arată foarte bine când sunt purtate la jeans, crează un aspect foarte curat. De asemenea, vin grozav cu rochiile în nuanțe puternice (albastru, fuchsia, verde smarald), iar piele ușor bronzată e pusă în valoare de nuanțele metalice reci. 
  Pe DePurtat, o pereche de sandale metalice costă 85 lei.





   Sandalele cu platformă comodă sunt excelente pentru zilele în care avem multe lucruri de făcut. Când au devenit la modă nu mi-au fost deloc simpatice, mi se păreau un soi de galoșei grosolani, însă după ce mi-am luat prima pereche am descoperit cât sunt de confortabili.
  Prețurile pornesc de la 65 lei.



   Ținutele boho sau cu influențe etno fac casă bună cu sandalele cu franjuri, în tonuri de bej și maro. Anul acesta sunt în vogă modelele cu platformă sau cu toc gros, iar pe site găsiți inclusiv perechi cu talpă joasă.

  Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 149 lei, altfel e 5 lei în București și 9 lei în restul țării. Livrarea se face prin curier rapid și durează 1-2 zile lucrătoare. Returul produselor este gratuit.

Comentarii

Claudia's Choice a spus…
Sandalele cu frajuri sunt preferatele mele.
Toma Aurora a spus…
Claudia, mă bucur să aud!