Caleidoscop


   E iunie, e cald, dar încă mai este loc de ceai! Mie îmi place foarte tare acest tip de băutură caldă și chiar dacă acum nu o mai consum fierbinte, o prepar de câteva ori pe zi și să o beau aproape rece. În Kaufland am găsit un termos foarte simpatic, cu bufnițe, și am plecat cu el acasă. În ultimul timp ceaiurile mele preferate au fost două sortimente de la Arta Ceaiului, Good Night și Fountain of Youth, două amestecuri herbal cu gust bun.


   În urmă cu câteva săptămâni am primit din partea BuzzStore noul ondulator Expertise So Curl de la Rowenta, însă abia zilele acestea l-am încercat. Și nu pe mine, căci eu am deja părul ondulat, ci pe sora mea și ei îi place foarte mult rezultatul. Aparatul rulează automat șuvițele de păr și poate face bucle lejere, bucle strânse sau bucle foarte mici. Personal l-am testat pe o singură șuviță și mi s-a părut că-mi face părul precum o sărmăluță, deși am folosit aparatul pe setarea pentru bucle lejere.



   Am profitat de oferta cu 50% reducere la fuste a celor de la BrandCircus și mi-am îmbogățit garderoba cu două fuste Zara, la doar 25 lei fiecare. Promoția este în continuare valabilă pe site și o puteți accesa direct de aici.
   În prezent există reduceri și pe Elefant, la toate produsele cosmetice, iar oferta de preț va fi valabilă până duminică. Printre cele mai bune reduceri amintesc: fondul de ten Colorstay (29,99 lei), șampoanele profesionale (25,99 lei), produsele IDC Institute (5-30 lei).



   Am mers la concertul celor de la Postmodern Jukebox, susținut la Sala Palatului și ne-am simțit minunat. Prietenul meu îi știa deja, pentru mine a fost o noutate stilul lor. Formația a dat naștere unor coveruri speciale, cu aer retro. A fost acompaniată de o dansatoare de step, Sarah Reich, foarte talentată, care a devenit rapid preferata publicului.



   În prezent citesc Clayhanger, prima parte din trilogia lui Arnold Bennett. Povestea ni-l prezintă pe tânărul Edwin, ce dorește să devină arhitect, însă este presat de tatăl său autoritar să-i urmeze meseria de tipograf. Lucrarea nu mi se pare foarte strălucită pentru moment, așa că după primul volum intenționez să mă opresc. Este lungă per ansamblu, doar volumul Clayhanger numără 600 de pagini.
   Scrisă într-un stil clasic britanic, lipsit de figuri de stil și cuvinte sofisticate, opera nu-i rea, se citește ușor și pe alocuri e amuzantă. Însă n-are sare și piper, se limitează la întâmplări ordinare și e scrisă simplu. Virginia Woolf l-a taxat pe Bennett pentru stilul său conservator de a se exprima în scris, îi dau dreptate deși nici operele celei care l-a criticat nu-mi plac în mod deosebit.

Comentarii

Cherry Queen a spus…
am si eu un ondulator din acesta, dar de la Hyundai, si imi place tare mult. Tu esti o fericita cu parul deja ondulat. :D
pupici!
Toma Aurora a spus…
Diana, ştii cum e, fetele cu păr drept îl vor ondulat, cele cu el ondulat ar da orice să devină drept peste noapte, deci din punctul meu de vedere şi tu eşti o norocoasă!
Descude a spus…
Ai idee care sunt criteriile pentru campaniile BuzzStore? Sunt deja ani de cand am tot aplicat la campaniile lor si niciodata nu am fost selectata!