Whishlist de mai



   O nouă lună, o nouă listă de dorințe!
   Pentru luna mai am pregătit un wishlist nu foarte stufos, dominat de articole pentru sezonul cald, după cum era de așteptat. Primul lucru pe care-l am în vedere să-l achiziționez este un serum cu formula ușoară, pe care să-l aplic seara. Momentan serumul cu tradafiri de la Andalou este principala mea opțiune, are un rating foarte bun pe Iherb și un preț așa cum îmi place mie, adică sub 100 lei.
   În prezent folosesc serumul cu venin de la albine de la Apimond, sunt la a patra sticluță, însă a început să mă usture în zona nărilor. Probabil am exagerat cu folosirea sa și trebuie să iau o pauză de câteva luni.


     Cu Gloss Sensation, vopseaua fără amoniac de la Syoss, m-am vopsit și în aprilie. Vreau să încerc nuanța Honey Nougat de data aceasta, mi-a atras atenția din catalogul de culori. O cutie de vopsea costă în jur de 25 lei și se găsește în mai toate lanțurile de magazine de cosmetice și în supermarketuri. De exemplu în DM o găsiți fără probleme.
   Este o vopsea ce se aplică foarte simplu acasă, nu se întărește pe păr și se clătește ușor. Este foarte, foarte blândă cu firul de păr. Știu că a fost o campanie de promovare a acestui produs prin intermediu blogurilor, însă nu am luat parte la ea, am încercat-o din întâmplare, după ce am avut o experiență nu foarte plăcută cu kit-ul pentru ombre de la Loreal și am dorit să corectez nuanța portocalie obținută.





   În wishlist-ul meu de pe SheIn adaug aproape zilnic produse noi, iar dintre cele adunate acolo mi-aș dori ca luna aceasta să comand un top cu print aztec, un kimono și un set lejer. În caz că vă plac, vă las linkurile către pagina fiecăruia dintre articole:
-kimono: disponibil aici


   Voi căuta o pereche de espadrile roz deschis. Cele de mai sus au fost disponibile pe Asos la un preț foarte mic, însă nu mai sunt pe stoc. Sper să găsesc ceva similar, un model clasic cât mai comod.


   Îmi place costumul de baie întreg, cu print floral, de pe SheIn și am în plan să îl comand undeva înspre finalul lunii mai.



   Cartea de colorat pentru adulți Pisici Fanteziste am văzut-o pe Libris și mi s-a părut interesantă. Pentru că a venit vorba de cărți, am în plan ca începând din mai să inaugurez o rubrică nouă pe blog, numită Cartea lunii, în care să fac o recenzie operei care m-a impresionat în luna respectivă.

Comentarii

Rox a spus…
eu am avut crema de zi si crema de noapte cu extract de trandafiri de la andalou. poate serul e diferit dar cremele nu sunt extraordinare. nu sunt nici proaste, sa nu ma intelegi gresit dar le-am simtit destul de grase iar mirosul de tradafiri este ff pregnant. iar eu sunt o fana a cremelor parfumate.
coco a spus…
serumul cred ca ar fi si pe gustul meu!
Anonim a spus…
Am vazut si eu aceasta carte de colorat pe Elefant si mi-a atras atentia. Este putin mai ieftina decat pe Libris .
(Anamaria)
Eddie a spus…
Buna Aurora! Voiam sa iti cer parerea in legatura cu rochiile de pe Sheinside, urmeaza sa am balul de absolvire si m-ar tenta sa comand de acolo, insa nu sunt sigura de calitatea materialului si de marimi. Eu fiind scunda si slabuta as vrea ceva care sa ma puna in evidenta. Le recomanzi pentru un eveniment de genul ? Este si un subiect bun pentru o postare :D Mersi frumos.
Toma Aurora a spus…
Hei! Mulțumesc mult pentru comentariu, în acest caz o să caut altceva, tot pe Iherb. Eu nu mă împac deloc bine cu produsele parfumate pentru ten, pielea mea a devenit tot mai sensibilă în ultimii ani. Faptul că aceste produse erau recomandate tenurilor sensibile m-a atras cel mai tare, însă o să mai studiez oferta de pe site.
Toma Aurora a spus…
Bună, Eddie!
Am câteva rochii de ocazii de pe SheIn, însă numai modele scurte. Unele mi-au plăcut foarte mult, altele însă mi-au fost largi deși am ales mărimea cea mai mică. Rochii lungi nu am comandat niciodată.
Pentru un eveniment nu aș lua o rochie de la ei decât dacă există pe site și alte fotografii urcate de cumpărători, pentru a-mi face o idee exactă. Altfel, e puțin riscant.
Claudia's Choice a spus…
Bafta sa le bifezi pe toate! La mine wishlistul de pe iherb credste in fiecare zi.
Eddie a spus…
Multumesc frumos pentru raspuns :) O sa mai reflectez la decizie in cazul asta.
Rox a spus…
am vazut ca Andalou au un alt ser bun (e un sticluta verde). produsele derma e m-au impresionat f placut si am vazut ca mai sunt niste seruri cu acid hialuronic f apreciate pe iherb.