Reducere la vacanțe


   Primul lucru pe care-l fac după ce mă întorc din vacanță este s-o planific pe umătoarea. Așa s-a întâmplat și de data aceasta! Vacanța din luna mai a fost frumoasă și am profitat la maxim de ea, însă întoarsă acasă mi s-a făcut imediat dor de ducă. Cum timpul și bugetul nu îmi permit să călătoresc după placul inimii, mi-am făcut planuri pe termen lung. În ofertele agențiilor de turism au început să apară deja oferte pentru anul 2017, așa că dacă sunteți răbdători și doriți să beneficiați și de reduceri avantajoase, vă sfătuiesc să aruncați o privire asupra pachetelor de circuite turistice scoase deja la vânzare de Bavaria Tour.
   Oferta pentru 2017 este variată, iar prețurile sunt foarte bune, mai mici cu 35%. Pentru a beneficia de această reducere, contravaloarea circuitului trebuie achitată din timp, până pe 25 mai.
    Din lunga listă de circuite 2017, am făcut o selecție specială pentru voi. De data aceasta nu am mai luat în calcul doar atractivitatea destinației, ci m-am orientat și după buget, adunând în listă cele mai avantajoase circuite din punctul meu de vedere.

   Circuit clasic China 9 zile (539 euro)
   O vacanță din care singur ne vom întoarce cu sute de lucruri de povestit apropiaților. Circuitul prespune mai multe modalități de transport (avion, tren, autocar), costurile acestora fiind incluse în preț. În funcție de orele la care se ajunge la locurile de cazare, se oferă mic dejun, prânz sau cină.



   Circuit Spania 13 zile (334 euro )
   Circuitul se face cu autocarul și are un itinerariu cât se poate de interesant: Spania, Andorra, Elveția, Coasta de Azur, Liechtenstein și Nordul Italiei.
Pachetul include transportul și cazarea+micul dejun în diverse locații de pe traseu.



    Circuit Londra-Paris 9 zile (199 euro)
    Londra și Paris au devenit locații tot mai accesibile, comparativ cu ofertele de acum câțiva ani, când vacanțele în aceste locații erau mult mai scumpe. Circuitul de 9 zile propus de Bavaria Tour cuprinde bifarea principalelor obiective din aceste mari capitale europene dar și două tururi suplimentare prin Budapesta și Viena.



   Circuit 5 capitale în 4 zile (96 euro)
   Este potrivit pentu cei cu buget redus, care doresc totuși să viziteze cât mai multe orașe din Europa centrală. Circuitul se face cu autocarul, iar cele 5 capitale incluse în pachet sunt: Viena, Belgrad, Zagreb, Bratislava și Budapesta. Plecările se fac în lunile mai și septembrie, inclusiv în anul în curs. Mie mi se pare foarte interesant, mai ales că una dintre aceste capitale, Budapesta, îmi este dragă.



   Circuit Delta Dunării 4 zile (154 euro)
   Am selectat și un circuit intern, iar asta pentru că mi-ar face plăcere ca noi, românii, să ne vizităm mai des țara. Și pe mine mă descurajează prețurile și de multe ori prefer ca suma respectivă să o dau pe o vacanță în altă țară, însă nu decurajez vizitarea frumuseților patriei.
   Ca un plus, circuitul conține servicii de masă de tip demipensiune (mic dejun+cină), iar programul de vizitare sună cât se poate de interesant, cu deplasări gratuite cu bacul și hidrobuzul.

Comentarii

Ella a spus…
Cât de bine m-am regăsit în primele rânduri din articol! Exact așa fac și eu, nici nu m-am întors bine că deja mă apuc de planuri pentru următoarele destinații. E drept totuși că pentru anul viitor prefer să-mi fac planuri doar orientative, mi se pare timpul lung și până atunci se pot întâmpla multe, inclusiv o ofertă mai pe placul meu apărută.
Chiar mă gândeam recent că n-am fost niciodată într-un circuit, nu pare genul meu, dar îmi sună totuși bine cel în China, e foarte avantajos.
bydee-make-up a spus…
Zau ca toate ma tenteaza!
Imi doresc foarte mult sa ajung si prin Delta Dunarii. Nu am fost niciodata si trebuie sa o bifez cat mai curand. :)
Multumim pentru ponturi!
Pupici