Cum port fusta a-line


    Modelul meu favorit de fustă este categoric cel a-line! Marchează foarte frumos talia, este foarte comod din pricina croielii și mi se pare genul de fustă care arată potrivit și cu încălțăminte joasă, fără toc. În funcție de materialul din care este confecționat, ne putem juca liber cu acest obiect vestimentar, integrându-l atât în ținute casual, cât și într-unele elegante. Mărturisesc că și faptul că fustele a-line au fost preferatele divelor anilor 60 cântărește greu pentru mine, fiind fan înflăcărat al stilului lui Jane Birkin ori Brigitte Bardot.

    Fusta pe care o port azi este un model din piele întoarsă, petrecut, de pe Asos ce se închide lateral cu șnururi subțiri din piele. Vă sfătuiesc să investiți într-un model din piele naturală pentru că este foarte rezistent, nu se scămoșează și nu se subțiază precum un înlocuitor sintetic.
   Am combinat fusta cu o bluză ivoire cu broderie fină, sandale din piele și o poșetuță circulară. 
   Iubesc bluzele cu broderie sau din dantelă și am destul de multe în garderobă. Pe cele mai multe le-am cumpărat online, de pe site-uri precum Fashion Days, BrandCircus sau Kurtmann.






Am purtat:
Fustă Asos
Bluză cu broderie (vezi aici)
Sandale Asos
Geantă Choies

Comentarii

Unknown a spus…
Foarte frumoase, se asorteaza si cu decorul!
coco a spus…
si decorul este ales in ton cu tine!!!
Mihaela Pojogu a spus…
Foarte frumoasa bluza, diafana, iar pentru fusta e nevoie de picioare frumoase! Iti vine excelent!
Superb locul (foisorul?)! ♥
Toma Aurora a spus…
Mihaela, e un bar in aer liber :D.
Mulțumesc!
Toma Aurora a spus…
Coco, da! :)
Toma Aurora a spus…
Brîndușa, îți mulțumesc!
Te îmbrățișez cu drag!