Caleidoscop



   Fetelor, iată că am trecut cu bine și de sărbătorile de Paște și ne aflăm acum în fața unei lungi și, sper eu, însorite și frumoase veri. De sărbători am petrecut la mare împreună cu prietenul meu și ne-am bucurat foarte tare de călătorie. Am vizitat insula Nessebar, o așezare micuță și cochetă, unde sper să ne întoarcem și cu altă ocazie.




   Pentru că soarele a fost destul de puternic, am folosit produse de protecție solară de la Kiss my face și Yves Rocher. Cele de la Kiss my face îmi plac în mod deosebit pentru că nu au parfum și se potrivesc pielii mele grase. Le-am comandat de pe Iherb. Pe cele de la Yves Rocher le aplic doar pe corp, au mirosuri foarte plăcute și protejează bine . De data aceasta am folosit spray-ul cu SPF 50, cu aromă de unt de cacao. Am scris despre el pe blog de multe ori. De fiecare dată l-am cumpărat la pachet 1+1 gratuit, are un preț întreg destul de ridicat și în alte condiții nu aș fi tentată să-l achiziționez.



   Printre cele mai recente achiziții online se numără o rochiță cu volănașe (aici) și un top cu broderie (aici) de pe SheIn. Când voi primi pachetul o să pun poze cu ele, sper să reușesc să fac 2-3 fotografii și atunci când le voi purta.


   Am foarte multe lucruri în lista de dorințe de pe site, mă bucur că au luat decizia să lucreze cu fotomodele lor și să nu mai împrumute pozele de la alte branduri.
   În prezent se desfășoară o promoție nouă în magazinul lor online și avem la dispoziție 2 coduri de reducere pentru comenzile noastre:
-VAC40 - 40% reducere pentru comenzi mai mari de 55$;
-VAC45- 45% reducere pentru comenzi mai mari de 105$.


    Pe BrandCircus sunt reduceri de până la 50% la bluze și fuste și am pus ochii pe o fustă a-line de la Stradivarius, redusă la jumătate de preț. Fustele a-line sunt favoritele mele, mi-am propus ca în următoarea ținută de pe blog să vă arăt cum prefer să port acest gen de fuste. Le îmbrac des de când a venit căldura.

Comentarii

Mihaela Pojogu a spus…
Nessebar, ce frumos ca ai ajuns si tu pe acolo, de cand am vazut la Ilda m-a fascinat. Tare faina rochita cu volanase, sa le primesti cu bine si sa le porti cu placere!
coco a spus…
am fost si eu in Nessebar, stradutele inguste si colorate mi-au placut teribil!
Claudia's Choice a spus…
Cu toate ca acum stau zgribulita de frig, parca nu-mi doresc prea multa caldura. Am sa pun si eu in cos produsele de la Kiss my face, sunt curioasa sa le incerc.
Ella a spus…
Trebuie să mai verific niște prețuri la insula Nessebar, n-ar suna rău o scurtă excapadă la început de vară, îmi imaginez că e accesibilă și am auzit și citit numai de bine. :D
Îmi plac cele două piese comandate, abia aștept să le văd pe tine!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Bună, Mihaela!
Noi am plătit 260 lei/noapte la un hotel de 4 stele. Pentru Nessebar se poate opta pentru orașul vechi (insula), sau cazarea in partea noua a orasului.
Mulțumesc! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Claudia, nici eu nu știu ce să spun. Vreau să fie cald, dar nu caniculă.
Sunt curioasă care va fi părerea ta despre produse!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Coco, și mie! :D
Toma Aurora a spus…
Miha, doream de mult timp să ajung. Am văzut și eu fotografiile Ildei de anul trecut și am devenit și mai interesată de locație.
Mulțumesc!