5 produse sub 20 lei



   De-a lungul timpului am devenit un cumpărător tot mai cumpătat și, comparativ cu acum 2-3 ani, astăzi achiziționez mai puține produse cosmetice. Am scăpat de obiceiul de a avea multe de rezervă și nu mai iau parte la campanii de testare decât dacă produsele oferite corespund preferințelor mele. Cumpărând moderat am observat că îmi permit să achiziționez produse mai scumpe, dar asta nu înseamnă că pe cele accesibile le-am eliminat complet din rutina mea de îngrijire. 

    Pentru azi am pregătit un articol dedicat produselor cu preț mic care m-au surprins în mod plăcut. Chiar dacă nu-s profesionale sau nu sunt ambalate într-un mod foarte atractiv, m-au convins prin calitate. Astfel de liste am mai publicat pe blog și în ele am strecurat de fiecare dată cosmetice cumpărate în mai multe exemplare de-a lungul vremii. Dintre ele, vă reamintesc de: demachiantul cu miere Bioten, produsele anticelulitice Elmiplant, gelul Supliform, pudra de bebeluși (folosită ca șampon uscat și ca deodorant pentru încălțăminte), lacurile de unghii Seventeen, gelul de curățare Gerocossen.

   Lista de azi se prezintă astfel:
   1. Gelul de duș Nivea Creme Care
   Nu-mi plac produsele Nivea în mod deosebit și foarte rar cumpăr ceva produs de acest brand. Gelul de duș în varianta Creme Care este o excepție. Îmi place pentru că este foarte cremos, are o aromă de care nu mă plictisesc (este cea a cremei clasice) și poate fi folosit și pe post de gel de ras. Din punctul meu de vedere este cel mai cremos gel de duș încercat vreodată.
   Online poate fi comandat de aici.

   2.Demachiantul bifazic Nivea
   Da, tot un produs marca Nivea. Îndepărtează foarte repede machiajul ochilor și cred că am folosit mai mult de 5 flacoane până în prezent. Costă foarte puțin, în jur de 15 lei și este potrivit inclusiv pentru îndepărtarea machiajului rezistent la transfer. Nu același lucru l-aș putea spune despre apa micelară Nivea, care, pentru mine, nu-i cu mult diferită de o loțiune tonică.
   Online poate fi comandat de aici.

   3.Deodorantele Mitchum
   Foarte accesibile, în cantități generoase (100 ml) și cu mirosuri plăcute, deodorantele Mitchum protejează eficient și nu lasă urme pe haine. Eu am varianta Pure Fresh, care am înțeles că ar fi cea mai populară.
  Online pot fi comandate de aici.

   4. Tratamentul pentru păr fin Pantene
   A costat foarte puțin, sub 10 lei în Hello Free Zone. Este un balsam hrănitor, potrivit pentru părul fin. Nu hidratează intens, dar îmi lasă părul ușor de descurcat după clătire. Acționează rapid, în doar 2 minute.

   5. Top coat-ul cu efect de gel, de la Yves Rocher
   Aplicat peste orice fel de ojă, acest lac oferă un luciu intens și o bună protecție. Se aplică într-un singur strat și se întărește perfect în aproximativ 10 minute. Eu l-am cumpărat în urmă cu 6 luni și încă se prezintă bine, pasta nu s-a îngroșat decât puțin.
   Online poate fi comandat de aici.


Comentarii

ilda76 a spus…
Ai folosit si bifazicul Garnier? Mie imi place mai mult decat cel Nivea.
Tot un Mitchum am si eu in curs. Am avut Powder Fresh, acum am Pure Fresh - e mai "ingurgitabila" aroma acestuia din urma!
Pupicei, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts
bydee-make-up a spus…
Trebuie sa incerc si eu top coatul YR. Stiam de ceva vreme ca iti place si acum sunt si mai tentata.
Bifazicul de la Nivea mi se pare cel mai cel de foarte mult timp. <3
Pupici
Andreea a spus…
Deodorantul Mitchum imi place si mie. L-am avut si in varianta spray, dar nu se compara cu roll-on-ul.
Toma Aurora a spus…
Andreea, mulțumesc pentru comentariu. Eram tentată să încerc și varianta spray.
Toma Aurora a spus…
Diana, îmi place mult top coat-ul. O să-l cumpăr din nou, căci e aproape goală sticluța.
Te pup, draga mea!
Toma Aurora a spus…
Ilda, nu l-am încercat însă am mai citit despre el. Fetele spuneau, la fel, că-i mai bun ca cel de la Nivea.
Powder Fresh miroase a pudră de bebeluși, găsesc mirosul ușor sufocant. Are sora mea varianta aceea și nu-s fan.
Pupici și îmbrățișări o mie!