5 produse pe care vreau să le încerc


   Din colecția de primăvară Breeze, de la Sabon, mi-a atras atenția exfoliantul de corp ambalat la borcănel. Mi-au plăcut toate produsele exfoliante pe care le-am încercat de la Sabon, au un miros deosebit, persistent, iar pielea rămâne fină la finalul clătirii produsului. Cei de la Sabon au folosit tot sarea drept ingredient exfoliant în prepararea produsului Breeze. Gama nouă miroase a iasomie, mosc și magnolie.


   Stiloul French Manucure de la Yves Rocher e o alternativă practică pentru femeile care poartă manichiură franțuzească. Grație vârfului special, tăiat oblic, oja albă se aplică rapid și precis. Acum că am unghiile lungi, mi-ar fi de real folos!


   În fiecare vară am scris pe blog despre câte un produs pentru sublinierea nuanței bronzului. E nelipsit din arsenalul meu în sezonul cald și-l aplic pe întreg corpul. Anul acesta vreau să încerc uleiul uscat Sephora. Conține particule strălucitoare aurii și miroase exotic, a flori de monoi.
   Se găsește exclusiv în magazinele Sephora și costă 50 lei.



   Încă mai am șampon în flaconul Wella Luxe Oil (îl folosesc de 3 luni-recenzie i-am făcut aici), dar după ce se va termina am în plan să achiziționez șamponul Ultra Sleek de la Giovanni, de pe Iherb. Am citit multe păreri bune despre el și pare potrivit unui păr subțire, cu tendința de uscare pe lungime, așa cum este al meu. Alternez în permanență șampoanele și chiar dacă Luxe Oil mi se pare cel mai bun din tot ce am folosit până acum, vreau să încerc altceva!
  De la Giovanni am mai folosit spumă de păr, aceea nu mi-a plăcut, îmi lipea părul și nu-i oferea volum.

    Am rămas fără fixativ, un moment perfect pentru a încerca ceva nou. Multe lucruri bune am citit despre fixativele Elnett, însă nu le-am văzut în altă parte decât pe Aoro și cum nu am mai plasat o comandă pe site în ultima vreme, mi-am pus pofta în cui. Dacă cunoașteți o locație fizică unde le pot găsi, aș aprecia dacă ați menționa-o într-un comentariu.


Comentarii

Anonim a spus…
- ma bate gindul sa iau si eu Wella Luxe Oil, am parul gras la radacina, cu tendinta de uscare spre virfuri. si subtire. in prezent folosesc Redken Refill (verde) sampon si balsam, se comporta destul de bine, imi place - imi simt parul mai ...cum sa zic, mai plin, mai mult par in cap :) dar cred ca e un pic cam dur. . Elnett nu mi-a placut, mi -l intareste si mirosul ma intoxica. Acum am Joico (wet hairspray - il gasesti in sephora monstra, sa vezi cum e). imi place. Scrubul de corp mi-l fac singura acasa. ok, intre timp iti citeam review-ul pentru Wella Luxe Oil :D..dau comanda. o sapt frumoasa. Ana.
Toma Aurora a spus…
Bună, Ana!
Mulțumesc pentru informațiile legate de fixativ, nu cred că am să-l mai iau în aceste condiții, ideea de miros puternic mă dă înapoi.
Sper să îți placă șamponul, pe mine m-a convins.