Wishlist de aprilie



   Nu știu cum a fost vremea la voi, însă eu am trecut direct în hainele de vară și de dimineața până seara am purtat pantaloni scurți și bluze subțiri. Soarele m-a prins destul de tare, mi s-a părut vară în plină regulă în ultimele zile. In urmă cu două săptămâni planul meu de cumpărături era cu totul altul, îmi căutam niște pantofi potriviți pentru temperaturi medii, specifice mijlocului de primăvară, însă acum gândul meu fuge direct la sandale!
   Mi-au plăcut unele roz aprins de la Aldo (modelul Riana- 249 lei), cu toc jos, dar materialul textil din care erau confecționate nu prea mi-a picat bine. O variantă mai accesibilă am găsit pe Asos, este vorba de modelul din fotografia de mai sus (20 lire).



 
   Pantalonii skinny nu-mi mai sunt la fel de dragi ca în trecut și am început să port și modele țigaretă în ultima vreme. Cum nu am multe perechi, m-am decis să lucrez la acest aspect și să adaug o pereche roz în garderobă (foto Asos). La finalul lunii voi merge din nou în Miniprix Boutique, sper să găsesc acolo ceva asemănător. Recomand acest magazin fizic, se află la etajul 1 din corpul 2 al magazinului Miniprix din Otopeni.



   L-am încercat la sora mea și mi s-a părut fabulos! Rimelul Double Extension Renewal Serum oferă genelor foarte mult volum și le alungește frumos, fără să le încarce. Eu am folosit doar pasta neagră, fără a aplica baza albă în prealabil.
   Este disponibil și pe 1001 cosmetice.




   Am plasat ieri o comandă nouă pe Iherb, însă am uitat să adaug și spray-ul de protecție solară de la Kiss my face (48 lei). Îl vreau pentru că m-am împăcat foarte bine cu crema lor pentru ten, o folosesc în continuare și mi se pare cel mai bun produs de acest gen pe care l-am încercat. Pe corp nu am aplicat cremă de protecie solară și m-am trezit cu bubițe mici de culoarea pielii pe dosul palmelor, este locul meu vulnerabil pe timp de primăvară. Au început să treacă, însă m-a suprins cât de repede a acționat soarele de data aceasta, după nici o jumătate de oră de stat în soare mi-au și apărut.
   De pe Iherb am cumpărat din nou gelul de curățare Neoteric, ceai Twinings și paste de dinți Jason, iar despre comandă o să vă povestesc mai multe atunci când o voi primi. De obicei coletele Iherb îmi ajung la poșta locală cam în 2-3 săptămâni.

Comentarii

Alina a spus…
eu am descoperit pantalonii skinny la ani lumina distanta de restul lumii :)). eram convinsa ca nu mi se potriveste croiala si cand i-am incercat prima data, am ramas uimita.

uite ca sandale roz-fuchsia nu am avut, dar m-as vedea purtand.
ViataAreGust a spus…
Pantalonii sunt superbi, am si eu unii asemanatori pe bej, insa imi place mult rozul asta prafuit.
Anda Darie a spus…
Știi, și eu visez la protecție solară și parfumuri proaspete, nu am alt cuvant la adresa lor... Ah, și la bronz visez eu.
coco a spus…
super pantalonii roz!!!
Studio Galati a spus…
Pantalonii sunt superbi!Si eu prima data am crezut ca nu o sa ma prinda bine,dar dupa ce i-am incarcat am dat fuga la magazin si mi-am cumparat mai multe perechi de diferite culori.Super blog-ul.Felicitari!
Ella a spus…
Ce-mi place culoarea la sandale! Și modelul e drăguț, dar culoarea îți ia ochii, chiar îmi trebuie așa ceva.
Protecție solară pentru corp trebuie să-mi iau și eu, am fost luată total pe nepregătite, nu mă așteptam să vină deja vreme de dezgolit atâta piele.
Sunt superbi și pantalonii! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Alina, eu nu mă mai simt la fel de bine în pantalonii skinny, dar i-am preferat muuuulți ani. Săndăluțe atât de roz n-am avut nici eu, doar flip-flops și îmi plăceau tare :D.
Toma Aurora a spus…
Andreea, și mie! :)
Toma Aurora a spus…
Hei! Eu deja m-am bronzat :D. Având pielea măslinie, mă prinde soarele în câteva ore.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc mult!
Eu am trei perechi comandate de pe Asos la reducere și le port tot mai des deși inițial mă temeam de croială și le-am ținut mai bine de un an ascunse în șifonier.
Toma Aurora a spus…
Mihaela, am luat o loțiune de la YR, dar am nevoie de mai multe :D.
Am aflat că sufăr de fotosensibilitate, de aceea mi-au apărut bubițele așa repede, în doar câteva minute. Din fericire mi-au trecut cu pudră de bebeluși, dar nu e de glumă cu soarele ăsta puternic.
Anda Darie a spus…
Din păcate, eu mă înroșesc ca racul și după prima „vizită” a apei, adică după primul duș / prima baie ustură rău de tot, și abia după vreo 3 zile mă „înnegresc”. Cred că sunt puțin cam prea albă.