Ultimele cumpărături



   Săptămâna aceasta am fost la poșta vamală să-mi ridic pachetele, iar printre ele s-a numărat și comanda plasată pe DressLink, un site asiatic cu care am început nu demult o colaborare. Azi vă vorbesc despre produsele primite, dar și despre câteva cumpărături făcute în Kendra.

    Luna trecută scriam pe blog despre pensulele accesibile, cele inspirate de regulă după modelele Real Techniques, care-s foarte populare în rândul bloggerilor și vloggerilor. Deși multe dintre ele nu imită perfect pensulele originale, despre o mare parte dintre ele se spune că sunt superioare variantelor RT. Puteți citi păreri pe foarte multe bloguri, iar dacă aveți timp suficient la dispoziție găsiți pe Youtube n filmulețe despre aceste pensule.



   Cu tot cu shipping, setul de trei pensule Travel Essentials costă 7,5$ pe DressLink. Pensulele vin ambalate exact ca cele Real Techniques, în casetă de plastic cu toate logo-urile prezente. De asemenea, pe mânerele pensulelor se regăsesc denumirile fiecăreia și numele brandului. Nu că ar conta asta în mod deosebit, dar țin să precizez.
    Pensulele au mânere de calitate și per total arată foarte bine, nu au un aspect ieftin. Una este dedicată aplicării fondului de ten, alta fardului de pleoape, iar cea mai mare este multifuncțională (pentru pudră, blush, iluminatoare, produse pentru conturare, etc.).
    Le-am folosit zilele acestea, cu toate că în mod nomal nu aș avea cum să le integrez în rutina mea, pentru că nu folosesc decât fond de ten (aplicat cu degetele), tuș și mascara. Fondul de ten am început să-l aplic cu pensula și mărturisesc că am fost impresionată. Am mai avut pensule similare, de la EcoTools și Yves Rocher, însă nu mi-au plăcut deloc, prima înghițea mult produs, iar cea de la YR îmi lăsa dungi pe față, nereușind să aplice uniform produsul. Replica aceasta chiar îmi este pe plac, nu risipesc produs folosind-o, iar rezultatul final e impecabil. Pensula pentru fard poate fi folosită pentru a amesteca nuanțelor sau pentru a aplica un fard într-un mod difuz. Pensula mare e foarte moale, am folosit-o împreună cu o pudră bronzantă și mi-a plăcut rezultatul.
    La spălare, pensulele nu au pierdut fire.







    Tot de postările altor bloggeri m-am lăsat influențată atunci când am pus în coș setul de tușuri/farduri de sprâncene Music Flower. Kit-ul conține două farduri duble, cu o parte tuș gel și una fard pudră pentru sprâncene+ o pensulă cu două capete. Nu am folosit decât tușurile, sunt foarte pigmentate și rezistente. Se demachiază doar cu bifazice sau produse uleioase.
    Nu au miros dubios, am apreciat asta. Nu irită pielea, nu o strâng, iar ambalajele arată decent. Pensula pentru aplicarea tușului este foarte bună, pe cea pentru sprâncene nu am folosit-o pentru că nu-mi colorez sprâncenele.
     De patru ani de zile folosesc exclusiv tușul cremă de la Calvin Klein, pentru că e foarte rezistent, însă și acesta foarte ieftin mi se pare la fel de bun. Rămâne de văzut și în cât timp pasta se va usca, dar pentru 6$ plătiți asta nu mai contează așa mult. Produsul nu mai este disponibil pe site.
     Am mai adăugat comenzii și câteva perechi de pantaloni de yoga colorați (aici), care sunt foarte comozi, elastici și potriviți pentru sesiunile de sport.



    Kit-ul ombre de la L'oreal era de mult timp pe lista produselor de păr pe care voiam să le încerc. Am optat pentu nuanța 2. Am folosit deja produsul, iar rezultatul a ieșit exact ca pe cutie, adică ușor portocaliu. O să temperez culoarea cu un blond cenușiu, nu sunt fan al reflexiilor oranj și nici al părului roșcat.
    Prețul unei cutii este de cca. 40 lei, produsul e foarte simplu de folosit și amestecul e blând cu firul de păr, chiar dacă-l decolorează puternic. E foarte mult produs, cu ajutorul cantității puteți deschide la culoare tot părul. E o variantă pentru decolorarea clasică, care-i o adevărată nenorocire pentru firul de păr.



   Din colecția Liquid Sand de la OPI am mai avut o nuanță de roz prăfuit, cea pe care v-am arătat-o aici. Acum am ales o nuanță de albastru deschis (Tiffany Case) pe care am considerat-o potrivită pentru vacanța de vară.
    Lacurile de unghii Liquid Sand sunt texturate, imită aspectul nisipului fin și conțin sclipici. O sticluță costă în jur de 50 lei la standurile OPI. 

   

Comentarii

Unknown a spus…
ne dai putine detaliii despre site...cum se comanda, pretul de transport etc:)
Deea D. a spus…
Aceeasi problema o am si eu mereu cu produsele de la L`Oreal - lasa o tenta portocalie parului, din pacate... :(
Toma Aurora a spus…
Bună, Daniela!

Mai multe detalii am dat în postarea trecută, trebuia să le repet și aici :).
Se comandă cu card în lei sau in valuta, banca va face automat conversia. Pentru fiecare produs există o taxa de transport, ea se calculeaza in cosul de cumparaturi. O poti vedea si in dreptul produsului (estimate shipping fee). De exemplu, pentru pensule, livrarea costă cam 3$.
Pachetul a ajuns la mine in 3 saptamani, s-a oprit la posta vamala. Acolo nu am platit taxe pentru ca valoarea trecuta pe pachet a fost foarte mică (2-3 dolari, nu mai retin exact).
coco a spus…
am cumparat si eu un Bronde, ma tot invart in jurul lui, sa incerc, sa nu...
Toma Aurora a spus…
Coco, mie nu mi-a plăcut Bronde decât la Dorina (Another side of me). În rest nu m-a convins că merită încercat, cel puțin din articolele pe care le-am parcurs eu. Ombre a fost o dezamăgire, dar asta nu înseamnă că brandul nu are nicio vopsea bună pentru păr.
Toma Aurora a spus…
Deea, nu doar vopseaua de păr ci și multe dintre fondurile lor de ten :D.
Rokolla a spus…
Pensulele alea sunt faine rau. Am sa le incerc si eu. Esti a doua persoana care le lauda si cred ca la banii astia nici nu trebuie sa mai stau pe gânduri