Review: Mascara Black+Long Deborah


   În adolescență eram fascinată de mascara Black+Long de la Deborah, cea numită în diverse publicații nu mascara, ci tuș intens pentru gene. La vremea respectivă nu încercasem multe produse de acest gen, iar rimelul Deborah mi se părea extraordinar comparativ cu celelalte testate, ceva mai ieftine.
   Dar iată că acum, după o experiență mai stufoasă, a ajuns să nu mi se mai pară decât un produs banal, aproape o dezamăgire în ceea ce privește efectul său asupra genelor.

înainte/după

   Genele mele sunt, în mod natural, destul de dese și lungi. De aceea niciodată n-am avut vreo pretenție deosebită din partea unui rimel. Tot ce doream e să nu le fure din volum, lipindu-le, și să coloreze în negru intens vârfurile, care în cazul meu sunt mai deschise la culoare.
   Din decembrie, luna în care l-am achiziționat, și până acum, m-am rugat ca mascara Black+Long să se mai întărească și să nu-mi mai facă genele să pară rare. Iar pe parcurs pot spune că am observat timide schimbări  în bine, însă nimic  care să mă convingă că cei 50 lei plătiți pe acest produs nu au fost irosiți.
    Calitățile rimelului sunt culoarea intensă și faptul că nu se scutură deloc pe parcursul zilei, nici dacă îl port mai mult de 12 ore la ochi. Însă pentru mine nu sunt suficiente pentru a cumpăra din nou un produs pentru machiajul genelor.

    Mascara Black+Long costă în jur de 50 lei. Eu am cumpărat-o din Kendra. Cel mai bun rimel Deborah dintre cele pe care le-am încercat rămâne Volume Sprint, pe acela îl recomand iubitoarelor de gene bogate, cu mult volum. 

Comentarii

Unknown a spus…
Acum o mie de ani a fost cadou la o revista..Unica parca. Imi amintesc ca facea genele ca de cauciuc, mate si tari. Era fain vara ca nu curgea dar se demachia greu. Eu am gene blonde, putine si relativ medii ca lungime asa ca efectele mascarei se observa usor chiar daca folosesc maro. Pretentiile mele de la un produs de gen sunt ca ale tale, chiar nu astept minuni -vreau sa uniformizeze culoarea de la baza la varf, sa mi simt genele naturale (nu ca si cum ar fi plastificate). Am avut multeee ..si ieftine si scumpe.. dar diferentele sunt minore asa ca am ajuns la concluzia ca nu merita sa cheltui prea mult pe un astfel de produs.In ultimul an am tot folosit yr ce tot ofereau cadou in diverse oferte si asa le schimb cam la 2-3 luni cat sa nu se adune bacterii in tub.As incerca H.Rubinstein ca parca prea le lauda Adela Sirghie dar dupa ce am dat prea mult pe Lancome Hypnose care nu face nimic din ce nu face YR nu prea mai sunt deschisa la experimente scumpe pe mascara.
Toma Aurora a spus…
Iulia, eu Volume Sprint am prins cadou la o revistă, tot în urmă cu mulți ani. Așa l-am descoperit și acela chiar mi-a plăcut foarte tare.
De la Yves Rocher mi se pare bun Sexy Pulp, este unul dintre rimelurile mele preferate și foarte des se oferă cadou pentru comenzile online.