Review: Lac de unghii Tiffany Case OPI


   Sunt foarte încântată de noul lac de unghii pe care l-am achiziționat săptămâna trecută! Face parte din colecția Liquid Sand de la OPI, colecție din care am mai avut și un lac de unghii roz prăfuit, Silent Stars Go By. Textura deosebită, mată, asemănătoare nisipului, îmbogățită cu glitter, m-a cucerit încă de la lansarea colecției, în urmă cu ceva vreme, și mi-am dorit să am cât mai multe produse din acestă colecție.

   Lacurile de unghii Liquid Sand se aplică în două straturi pentru a obține o acoperire perfectă și un efect intens. Oja este groasă, însă se aplică ușor și se usucă foarte rapid pe unghie. Nu se aplică top coat deasupra sa, pentru a nu strica rezultatul deosebit, sablat.
   Celălalt lac de unghii pe care l-am avut s-a întărit în sticluță după 3 luni de la deschidere. Așadar, ojele Liquid Sand nu se ridică la performanța lacurilor clasice OPI, care rămân fluide ani la rând.
   Nuanța Tiffany Case este un albastru intens, cu particule argintii. Mi se pare exotică și mă poartă cu gândul la mare, soare și plajă. Cu siguranță o voi împacheta pentru vacanța de Paște, mărturisesc că apropierea acesteia m-a determinat să o aleg de la raft!
    Am cumpărat lacul de unghii Tiffany Case din Kendra. Prețul unei sticluțe de 15 ml este de 51 lei.

    Online găsim ojele OPI pe diverse site-ului, la prețuri mai mici. Oferta cea mai variată, cu prețuri bune (30-35 lei o sticluță), este pe 1001cosmetice. Vestea primită ieri, din partea acestui magazin online, s-ar putea să vă intereseze: fondul de ten Colorstay e disponibil în toate nuanțele, în varianta nouă, cu pompiță, iar la achiziționarea sa veți primi gratuit un deodorant spray Mitchum! 
   Acest fond de ten este cel mai bine vândut produs de tip drugtore la nivel mondial, se spune că-i  varianta mai accesibilă a fondului de ten Double Wear de la Estee Lauder. Eu le-am avut pe ambele și vă pot spune că există diferențe între ele, categoric votez în favoarea celui de la Estee Lauder, însă și produsul Revlon e bun, are o rezistență medie pe tenul gras și un grad de acoperire a imperfecțiunilor ridicat.
   Prețul fondului de ten este de 59 lei și îl puteți comanda de aici.



    

Comentarii

coco a spus…
ce frumoasa esteee...
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Coco!
Toma Aurora a spus…
Mă bucur :) !
Alexandra a spus…
Cat e de frumoasa! Insa presupun ca se da jos extrem de greu, nu? :(