Noile produse depilatoare Farmec


   Sezonul cald aduce cu sine dorința unei pieli mai fine, perfect epilate, pe care să ne-o expunem în zilele însorite. Pachetul cu noutățile Farmec a picat la fix, într-o perioadă foarte călduroasă, în care am purtat ținute lejere, de vară. În articolul de față am să vă împărtășesc părerile mele despre aceste produse, cu sinceritate, așa cum prefer să o fac de fiecare dată.

    De la bun început menționez că metoda de epilare care personal mă mulțumește cel mai tare este cea efectuată cu lama de ras. Am și epilator, folosesc uneori și aparatul de încălzit ceara, m-am făcut și cu ceară rece, cu spume și creme depilatoare, am apelat chiar și la IPL pe brațe. Despre toate acestea v-am povestit în mai multe rânduri pe blog. Având părul de pe corp foarte subțire am constatat că lama funcționează cel mai potrivit, lăsându-mi pielea foarte netedă. De la epilator mi se fac bubițe în partea inferioară a picioarelor, iar epilatul cu ceara nu-mi place pentru că trebuie să las firele de păr să crească, lucru care nu mă încântă deloc, nici măcar în sezonul rece.
    Cele mai bune aparate de ras le cumpăr din Hello Free Zone Discount (Pantelimon), dintre mărcile populare la noi nu îmi place nimic în mod aparte.
    Asta nu înseamnă că am spus nu categoric altor metode de epilare. Când și când mai folosesc epilatorul (însă nu și pe picioare) sau apelez la cremele depilatoare. Dintre produsele Farmec am testat crema și gelul după epilare, iar benzile le-am dat surorii mele, ea fiind adepta epilatului cu ceară.
   Despre benzile depilatoare mi-a spus că sunt roz aprins și conțin și...sclipici! Un pachet are 5 benzi duble pentru corp, 2 benzi duble pentru zona bikini și servețele pentru îndepărtarea resturilor de ceară. Benzile se încălzesc între palme, se aplică peste firele de păr și se smulg cu o mișcare bruscă. Firele de păr trebuie să fie lungi, aceste benzi nu le trag pe cele foarte scurte. Este valabil pentru toate mărcile de benzi cu ceară rece, aceasta neavând aceeași putere de smulgere ca ceara fierbinte folosită la salon.

    Crema depilatoare acționează în 10-12 minute, în funcție de grosimea firului de păr. Dacă sunteți pe fugă, în noua gamă de produse depilatoare găsiți și varianta cu acțiune rapidă, ce îndepărtează firul de păr în doar 3 minute. Și crema depilatoare Teenager acționează în același interval. Cremele depilatoare Farmec se îndepărtează sub duș.
   Crema este ok, distruge firul de păr după cele 10 minute. Are acel miros cam neplăcut, caracteristic anumitor produse depilatoare.

   Gelul după epilare îmi place mult, se absoarbe foarte rapid în piele și o lasă netedă, luminoasă și hidratată. Eu l-am folosit după ce am utilizat lama de ras și mi-a plăcut tare. Mai avem prin casă uleiuri și creme după epilare, însă acest gel a devenit favoritul meu. Îmi place și faptul că are un miros discret și foarte natural, ce nu persistă pe piele.

   Produsele din această nouă gamă Farmec sunt foarte accesibile, așa cum firma ne-a obișnuit. Benzile și crema depilatoare costă cca. 12 lei, iar gelul după epilare cca.10 lei.

   Gama este împărțită în mai multe categorii, acestea potrivindu-se diferitelor tipuri de piele:
-produse cu extract de orhidee: pentru pielea normală;
-produse cu extract de argan: pentru pielea deshidratată;
-produse cu extract de vanilie: pentru pielea sensibilă:
-produse cu extract de zmeură: pentru pielea adolescentelor;
-cremă depilatoare pentru bărbați!

   Găsiți noile produse Farmec în lanțurile de supermarketuri din țara noastră, dar și în magazinul online Farmec.

Comentarii

Iarina a spus…
La fel ca si tine si eu sunt adepta aparatului de ras. Chiar daca pentru multe prietene de ale mele e o adevarata blasmefie aceasta metoda, pentru mine funcționează ptr ca am firul subțire si in general...nu prea am pilozitate. La aparate de ras folosesc gilette din alea mai scumpe cu rezerve. Ma tine o rezerva si 3 luni . Benzi folosesc doar pentru fata. Dar nu prea sunt multumita pentru ca avand chiar si acolo, firul subtire, nu isi prea fac treaba. O sa încerc si noile farmec...ca poate poate
BeautyBazar a spus…
tare interesante trebuie să fie benzile cu sclipici :))
Mă gândesc că se adresează adolescentelor.

Produsele pentru epilare de la Farmec le-am folosit și eu cu drag, în ambalajele (și chiar formulele vechi).
Pe blog le-am făcut recenzii și îmi pare tare rău că au scos benzile depilatoare cu argan: îmi plăceau tare mult!

Nu-i nimic, de abia o să încerc și eu noile produse :)
https://beautybazar.wordpress.com/
Toma Aurora a spus…
Larina, pentru persoanele cu fir subțire este o variantă foarte bună, chiar și dr.Oz o recomandă, rețin că am citit pe site-ul lui acest lucru. Bănuiesc că firul gros crește altfel și înțeapă, de aceea lama nu este îndrăgită de o bună parte a femeilor.
Toma Aurora a spus…
Și eu am folosit crema lor depilatoare în formula veche, o luam adesea din supermarket.
Sper să îți fie pe plac noile produse!