marți, 5 aprilie 2016

Favoritele lunii martie


   Prima lună din primăvara acestui an s-a încheiat, am tras linie și am stabilit care sunt produsele pe care le-am folosit cu cel mai mare drag în martie.
   Spuma de curățare Neoteric este un produs pe care l-am folosit multă vreme și la care m-am întors din pricină că este foarte blând cu pielea și, în același timp, o curăță în profunzime. Conține exfolianți chimici și grăbește exfolierea naturală a tenului. Se folosește precum un gel de curățare obișnuit, cu precizarea că poate fi utilizat inclusiv pentru spălarea machiajului ochilor. Mi-a fost teamă în ceea ce privește îndepărtarea rimelului, dar s-a comportat bine. Nu-l întrebuințez zilnic în acest scop, dar au mai fost nopți în care doream să mă demachiez cât mai rapid și atunci am folosit doar acest produs.
   Gelul spumant Neoteric poate fi comandat de pe Iherb , unde costă în jur 35 lei.

   Crema de protecție solară Kiss my face am comandat-o tot de pe Iherb și în martie am folosit-o zi de zi. Nu-mi îngrașă tenul și este o bază de machiaj foarte bună, ce face fondul de ten să se aplice mai ușor și, în cazul meu, să reziste mai multă vreme.
   Poate fi cumpărată online de aici, la prețul de 40 lei.

   Din listă nu putea să lipsească fondul de ten Double Wear (Estee Lauder), favoritul meu în ultimii doi ani. Contrar așteptărilor, îmi place mai mult pe zi ce trece, iar tenul meu gras pare să se împace tot mai bine cu el. Atunci când îl aplic, am încredere că machiajul va rezista cel puțin 8 ore, fără să fie nevoie să aplic pudră sau un alt produs de fixare.

  Lacul favorit în luna martie a fost Strawberry Margarita de la OPI, într-o nuanță veselă de roz. Din păcate nu rezistă prea bine pe unghiile mele scurte și subțiri (maxim 2 zile), însă voi continua să îl folosesc când și când pentru că-mi place nuanța sa.

   Mai am puțin parfum în sticluța de Flora Nymphea (Guerlain), un amestec de flori albe și note de miere, pe care eu îl asociez cu primăvara. Am mers în Kendra să testez noua apă alegorică lansată, dar nu era încă disponibilă la raft. Apele alegorice de la Guerlain au arome aparte. Nu neapărat foarte plăcute, dar aparte. Nu vă recomand să le comandați online fără să le testați înainte într-un magazin fizic.   Aliatele mei contra celulitei au fost produsele Herbagen. O dată la două zile am folosit gelul exfoliant, un produs cu putere mică de exfoliere dar cu miros revigorant, plăcut. Apoi m-am masat fie cu gelul, fie cu crema anticelulitică. Preferatul meu dintre cele două produse este crema anticelulitică, mi se pare că se absoarbe mai rapid și are efecte mai vizibile. Gelul usucă puțin pielea.
   Voi continua să le folosesc și în aprilie, mai am câte un flacon din fiecare de rezervă. Produsele anticelulitice, la modul general, mi se par eficiente doar pentru a avea o piele mai netedă, cu un aspect mai sănătos. Pentru a reduce cu adevărat celulita, practic sport de mai multe ori pe săptămână și încerc să mănânc cât mai echilibrat.
   Produsele Herbagen împotriva celulitei nu mi se par mai bune decât cele de la Elmiplant, acelea rămân în continuare preferatele mele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...