Costume de baie SheIn


   Aștept cu nerăbdare ultima comandă plasată pe site-ul SheIn. De data aceasta mi-am cumpărat două bluze, mai multe seturi de tatuaje temporare viu colorate, ochelari și un costum de baie cu volănașe. Este vorba de cel din fotografia de mai sus, un model care se potrivește gusturilor mele, eu fiind îndrăgostită de obiectele vestimentare cu volane. 
   Pe SheIn se adaugă zilnic modele noi de costume de baie și m-am gândit să vă informez asupra lor. Sunt destul de accesibile ca și preț, am selectat modele sub 20$. Am mai comandat astfel de articole de pe site, atât eu cât și sora mea și am fost mulțumite de calitatea lor. Nu am găsit nicio diferență între materialele folosite de ei și cele ale costumelor de baie Jolidon, de pildă. 

   Transportul este gratuit pe site pentru comenzi mai mari de 30$. De obicei, valoarea unei comenzi pe care o plasez pe site este mai mare de 100$, dar niciodată nu selectez livrarea prin curier, ci pe cea standard. De ce? Pentru că oricum pachetul va fi livrat prin curier, însă prin GLS și nu prin DHL, așa cum s-ar întâmpla dacă aș selecta livrarea prin curier. Și astfel evit taxele impuse de DHL. În articolul de aici v-am explicat pas cu pas cum se plasează o comandă pe SheIn.
   Mai jos găsiți doar o parte dintre modelele disponibile pe site. Pentru fiecare dintre ele am pus link direct sub fotografie. Dacă vă place costumul de baie comandat de mine, îl puteți comanda de aici.
   Legat de măsuri, acestea sunt precum cele europene, nu sunt decalate.
    







Comentarii

ViataAreGust a spus…
Ah, cat sunt de dragute! <3