Caleidoscop




    Pentru că vremea de afară este mohorâtă, m-am decis să pregătesc pentru astăzi o postare dedicată ultimelor cumpărături făcute, in speranța că o să vă destindă și poate o să vă și inspire! Zilele acestea am fost împreună cu sora mea la Dichisar și am profitat de ocazie pentru a-mi cumpăra câte ceva. Nu am ținut neapărat să respect tradiția conform căreia trebuie să ne luăm ceva nou de Paște, ci am fost cucerită de lucrurile expuse la eveniment.


    Bluza cu volănașe am cumpărat-o de la standul HandmadeMyLove (o găsiți și în magazinul lor online- aici). Eu le știam de mult timp creațiile, însă mi se păreau puțin cam scumpe pentru bugetul meu. E prima oară când le-am văzut live și delicatețea lor m-a făcut să și cumpăr. Tot de la HandmadeMyLove am luat și două perechi de cercei, una cu inimioare și cealaltă cu porumbei.





   Deși rar mă încumet să port culori puternice, în vara aceasta mi-am făcut o promisiune că voi îndrăzni mai mult. Nu de alta, dar mai am puțin și sar de 30 de ani și vreau să experimentez mai mult în ceea ce privește vestimentația, pentru a-mi stabili un stil propriu. De aici și alegerea mea! Pentru a tempera nuanța vibrantă a bluzei voi alege să o port cu fustă și sandale bej, din piele întoarsă.
   Cerceii i-am ales pentru că sunt foarte ușori și îmi plac detaliile lor imperfecte.



    În urmă cu câteva zile v-am povestit că am folosit kit-ul pentru ombre de la L'Oreal (nuanța 2) și că nu mi-a plăcut faptul că mi-a lăsat părul portocaliu. Am mai potolit puțin nuanța cu Gloss Sensation, o vopsea fără amoniac recent lansată de Syoss. Citisem pe bloguri despre ea și apoi am văzut-o în DM, au ditamai standul dedicat exclusiv acestei noutăți marca Syoss. E foarte, foarte blândă, pe mine m-a convins și o să mă mai vopsesc cu ea. Data viitoare voi încerca un blond mai închis, nuanța acesta a fost luată doar pentru a cuminți părul meu portocaliu. Are putere destul de mare de deschidere, eu aveam doar jumătate din păr decolorată cu kit-ul ombre, dar vopseaua Syoss a acționat peste tot.
   25 lei am plătit pentru o cutie. Una singură am folosit.



   Prietenul meu mi-a cumpărat o carte nouă, singurul roman a lui Dali, Chipuri ascunse. În prezent citesc Idiotul (Dostoievski), abia după ce o termin mă voi apuca de această celebră și controversată operă. Din introducerea citită, scrisă chiar de Dali, mă aștept la o combinație între stilul balzacian și cel al marchizului de Sade, dar și la ceva picanterii mitologice. Sunt familiarizată atât cu Balzac, cât și cu Sade, sunt în topul autorilor mei favoriți (Sade doar pentru felul de a se exprima în scris, are o finețe aparte în ciuda ideilor vulgare, grotești) și o să vă anunț dacă găsesc ceva care să-mi amintească de ei în Chipuri ascunse.
   Nu știam că Dali era pasionat de literatura franceză clasică, am fost încântată să descopăr acest lucru. Este una dintre cele câteva personalitățile care mă inspiră.



    Am aflat de la sora mea că deodorantele Mitchum sunt la promoție în Kendra, așa că mi-am luat și eu unul. A costat doar 10 lei, fiind redus la jumătate de preț. Pe mine mă protejează foarte bine, îmi place mai mult decât deodorantul Vichy care-mi era cel mai drag și are un miros similar aceluia. E pentru prima oară când îl cumpăr, deși auzisem de ani buni despre el din postările colegelor ce au blog.
    Iar dintr-un magazin cu produse naturiste am plecat cu uleiul de cocos de la Solaris, cel pe care îl cunosc de ani buni și care nu îmi lipsește din casă.

Comentarii

Ella a spus…
Bluzița e superbă, îmi place foarte mult culoarea, dar și ca model, e atât de delicată!
Îmi pare foarte rău că n-am apucat să ajung la Dichisar, am vrut să vin chiar special pentru că știam că veți fi tu și sora ta acolo, dar... poate o să mai fie o data viitoare.
Te pup!
Anda Darie a spus…
Știi, visez de un an de zile la antiperspirantele de tip roll-on a celor de la Vichy, dar eu le-am vazut intr-o farmacie de pe aleea pietonala a orasului (e aproximativ un fel de omonim al centrului vechi din capitala, dar nu e exagerat de lungă, vreo 1 - 2 km), asa incat erau la vreo 45 - 60 de lei si asta m-a descurajat.

Imi place foarte mult culoarea bluzei, mi-ar placea s-o vad intr-un artico de tip ootd daca vrei sa o prezinti intr-unul. Cat despre culori deschise in par, nu mai zic nimic altceva decat ca fac o fixatie pentru ele, sper sa nu-mi distrug si ultimele fire de par pe care le am in cap.
Unknown a spus…
Cartea mi-am luat-o si eu chiar ieri de la Carturesti Carusel. Imi place mult bluzita..in special culoarea si tu esti asa dragalasa.
Simona Tucu a spus…
Vreau si eu cartea, nu stiam ca Dali a scris ceva vreodata, iar faptul ca introducerea de-a dus cu gandul la Marchizul de Sade si Balzac deopotrivă ma face tare curioasa. O pun in wishlist.
Eu nu mai sunt la curent cu noutatile din blogosfera de ceva timp, dar am observat ca nu mai ai aparatul, l-ai dat jos?
Toma Aurora a spus…
Il am, dar este din safir si nu se vede in fotografii, fiind transparent. Se vede putin arcul metalic, momentan nu am din acela alb. O sa il mai port vreo 2-3 ani...
Elena Stefanoiu a spus…
Iti sta foarte bine cu nuanta aceasta a parului. Deodorantul Mitchum mi l-am luat si eu zilele astea si imi place ca protejeaza, singurul inconvenient la roll-on e ca se simte usor lipicios pana se usuca. Nu stiu daca se gaseste si in varianta stick, m-ar incanta mai mult. Culoarea bluzei este superba, poate vedem un outfit cu propunerea ta, fusta si pantofi bej, cred ca ar arata bine. :)
bydee-make-up a spus…
Sa te bucuri de toate noutatile pe care ni le-ai prezentat!
Cercelusii arata excelent!
Pupici
Toma Aurora a spus…
Mihaela, mi-ar fi plăcut să ne cunoaștem!
Le-am întâlnit pe Irina Verlan și pe Adina (FromMegWithLove) :D.
Noi o să mai participăm la ediția de Crăciun, la cea din toamnă nu vom merge. Poate ne cunoaștem atunci.
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Eleonora, cam atât costă peste tot. Însă unele farmacii deodorantele Vichy se vând la pachet promotional si pretul devine mai accesibil, in jur de 30 lei pentru un tub.
Toma Aurora a spus…
Iulia, când voi scrie părerea mea despre ea, sunt curioasă dacă vom fi pe aceeași lungime de undă.
Mulțumesc, te pup cu drag!
Toma Aurora a spus…
Elena, eu stau puțin cu brațele pe sus până se usucă, am observat și eu că e ușor lipicios imediat după aplicare. Există și în varianta stick, dar nu știu dacă și la noi. Pe site-ul lor am văzut multe variante solide, dar și sub formă de spray. Dacă văd pe undeva, voi anunța pe blog!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Diana!
Te pup și eu!
Simona Tucu a spus…
Ah, ce fain, de pe calculatorul meu nu se vede nimic, nimic, si am crezut ca s-a intamplat ceva si l-ai dat jos, tocmai cand ma gandeam serios sa-mi pun si eu. Sper sa reusesc toamna asta, doar ca la noi in Timisoara sunt niste preturi nesimtit de mari. Trebuie sa caut o clinica serioasa, cu referinte bune si preturi normale.
Bafta multa in continuare, sper sa ne tii la curent cu evolutia! :)
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Și unde l-am pus eu, în Târgoviște, sunt prețuri mari, duble față de București. Jos îmi voi monta aparat metalic, este cel mai ieftin, dar chiar și acela costă 2200 lei la clinica unde merg. Având în vedere că jos nu am nevoie de aparat dentar, nu pot spune că mă încântă prea tare să plătesc acești bani, dar în ziua de azi se montează aparate doar pe ambele arcade și nu am ce face.
Sper să găsești un medic foarte bun în Timișoara și să ai cele mai bune rezultate.
Te pup cu drag, Simo!
Simona Tucu a spus…
Da, am vazut si la tine si la alte bloggerite ce fel de preturi se practica in Bucuresti si nu-mi vine sa cred ca la Timisoara se sare calul in asa masura.
Multumesc mult, draga mea, te pup!