Caleidoscop


  Primăvara s-a întronat de-a binelea și cu bucurie am scos balerinii cu fundițe la plimbare. Din păcate m-au ros, iar asta mi-a amintit de ce atâția ani am evitat să încalț balerini cu toate că îmi plac mult. Am purtat mult roz în aceste zile frumoase și vânez în continuare haine și accesorii astfel colorate.



  Mi-a sosit o comandă plasată pe Asos.com, în care am avut articole pentru plajă. Mi-au plăcut în mod deosebit papucii de plajă de la Gandys. Arată bine și sunt ambalați într-un mod aparte. Am aflat ulterior că profitul obținut în urma vânzării lor se întrebuințează în scop caritabil. Nu e un caz particular pe Asos.
   Papuceii sunt greoi și bine realizați, par foarte rezistenți. Eu i-am ales pentru că erau roz și aveau un print exotic. În curând plec la mare și aveam nevoie de o pereche.


   Tot roz este și bicicleta pe care mi-am cumpărat-o. Aștept cu nerăbdare zilele în care voi învăța să merg pe ea. Sunt unul dintre cazurile rare care nu știu să meargă pe bicicletă, în copilărie n-am avut nicio tragere de inimă să învăț să pedalez, ba chiar eram înspăimântată de gândul că mă voi sui pe ea și mă voi rostogoli până pe fundul unui șanț.



   Am obținut un loc la ediția de Florii a evenimentului Dichisar (23-24 aprilie) și împreună cu sora mea am început pregătirile. Vom expune doar modele noi de data aceasta, a fost o decizie care ne-a pus imaginația la încercare și care ne provoacă în continuare. Accesoriile noastre pot fi comandate și de pe Breslo . 



  Am mers la Masca și am văzut piesa de teatru Ulciorul Sfărâmat, o comedie care pe mine m-a amuzat foarte tare și care a reaprins iubirea mea pentru acest cochet teatru din capitală. Într-un caleidoscop mai vechi v-am mărturisit că-mi era dor să merg la Masca, mă simt într-un fel aparte acolo.

   Legat de cărți nu am apucat să termin Gervaise (Emile Zola), mai am încă o sută de pagini până la final. Acțiunea s-a complicat destul de tare, frumoasa spălătoreasă se află acum nu într-un triunghi, ci într-un pătrat amoros. Am descoperit că cei trei copiii ai săi sunt personajele principale din alte trei romane ale lui Zola pe care deja le-am citit (Etienne-Germinal, Claude-Creație, Nana-Nana) și mi-a făcut plăcere să descopăr cum, de exemplu, a ajuns Claude să picteze deși era un băiat foarte sărac, cum s-a născut spritul revoluției în Etienne, sau cum Nana era încă de mică o fetiță deșucheată, cu apucături. După ce termin Gervaise, voi începe Idiotul (Dostoievski), carte pe care am primit-o cadou din partea prietenului meu. 

   Pe final vă anunț că sunt reduceri mari pe BrandCircus (vezi aici), outlet online din care comand des articole Zara și Vila și pe care întotdeauna l-am promovat cu încântare, încă de la lansarea sa. A devenit outletul online cu cele mai mari vânzări, iar asta datorită modelelor noi adăugate zilnic și prețurilor bune.  
   Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 80 lei!

Comentarii

ilda76 a spus…
Asa dor si apetit mi-ai deschis pentru o piesa de teatru, pentru atmosfera unui astfel de spectacol!!! Mult spor si inspiratie pentru Dichisar, voi doua faceti lucruri cu adevarat frumoase!
Te imbratisez, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts
ilda76 a spus…
P.S. Bicicleta arata delicios, nu te lasa pana nu inveti sa mergi - merita!!!
Alina a spus…
nici eu n-am invatat sa merg pe bicicleta si acum mi-ar fi teama sa nu ma julesc :)).

imi plac tare mut accesoriile facute de voi!

apropo de teatru, eu am bilete pentru marti la o piesa, dar m-am imbolnavit si mi-e groaza ca nu voi fi in stare sa ajung :((.
Ella a spus…
Ce mă bucur că veți fi prezenta la Dichisar! O să fac tot posibilul să vin, deocamdată nu știu sigur dacă pot, dar încerc, măcar de dragul să vă cunosc... dar și să văd „live” frumusețile pe care le faceți.
Eu am învățat să merg pe bicicletă când eram mică, dar n-am mai mers de câțiva ani și nu cred că mai știu... deși se spune că nu se uită, dar am un feeling că până mi-aș aminti aș lua câteva trânte. :))
N-am mai fost de mult la o piesă de teatru, poate ar fi cazul să iau măsuri.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mulțumim mult, Ilduța!
După cum ai văzut pe Facebook, deja am învățat să merg pe bicicletă, iar azi am ieșit chiar și pe strada principală!
Te pup cu drag!
Toma Aurora a spus…
Alina, eu m-am dus cu nasul înfundat, eram răcită dar nu am putut sta acasă :D.
Am învățat să merg pe bicicletă în 2 minute, a fost mai simplu decât mă așteptam.
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Mihaela, dacă reușești să treci abia aștept să te cunosc!
Nu cred că ai uitat, sunt convinsă că te descurci la fel de bine și acum și la fel o să se întâmple și peste 40 de ani.
Am învățat și eu sâmbătă să merg și nu am căzut nici măcar o dată. Dar am fost speriată tare cu câteva minute înainte să mă urc pe ea :)).
Alina a spus…
eu eram in ultima zi de tratament pentru pneumonie :(. m-am dus si am rezistat ok, macar atat!

asa putin? sa incerc si eu? :))