Wishlist Iherb



   Iherb a intrat din nou în lista magazinelor mele preferate. Inițial am redeschis șirul cumpărăturilor pentru a-mi procura niște produse împotriva acneei, pe cele de la Neoteric. După ce-am comandat respectivele produse, au urmat vitaminele și cremele de protecție solară. Despre ele urmează să vă povestesc pe blog. Vitaminele sunt mai ieftine pe Iherb decât la noi, le putem găsi în concentrații ridicate la prețuri decente. Pe viitor vreau să încerc și alte lucruri de pe site, iar printre cele pe care vreau să le comand în următoarele luni se numără următoarele:

-Kit-ul pentru ten gras Andalou Naturals: conține 5 produse mini pentru îngrijirea tenului gras. Conținutul produselor este destul de generos pentru a îmi face o părere exactă, iar calificativele date de consumatori m-au încurajat să adaug acest set cochet pe lista de dorințe.



-Mască de față Manuka Health: o găsesc tentantă din două motive 1. tot ce am încercat de la Manuka Health mi-a plăcut mult 2. am nevoie de o mască de față hrănitoare, dar care să nu-mi provoace coșuri sau iritații, iar masca aceasta conține miere MGO 600+ cu un puternic efect antibacterian.

-Fardul de obraz Physicians Formula m-a cucerit instant. Nuanța Rose nu știu cât de bine se va potrivi tenului meu măsliniu, însă arată atât de prețios încât n-am să-i pot rezista. Dacă va arăta ciudat pe piele, va ajunge la sora mea.



-Perie mică Bass Brushes: folosesc una similară cumpărată din Mega Image ce-și face bine treaba. Periile de acest gen sunt ideale pentru a vă îndrepta părul. Eu o folosesc pentru a-mi disciplina părul din creștet. Utilizez foehnul cu difuzor ținându-l cât mai aproape de perie și obțin un păr drept fără a mai apela la placă. Când cea pe care o folosesc se va uza, voi comanda peria Bass.


-Pensulă pentru tuș Bdellium: machiajul meu constă în fond de ten, tuș gel și mascara. Singura pensulă pe care o folosesc în mod constant este cea pentru aplicarea tușului, uneori intru în panică când o rătăcesc pe cea folosită în prezent (Bourjois). Pensula Bdellium are un rating bun pe site și un preț atractiv, așa că se va regăsi în coșul meu de cumpărături.



-Ceai de mușețel Harney&Sons: ceaiul de mușețel este unul dinre favoritele mele, nu putea lipsi de pe listă. Îmi place varianta cu miere de la Twinings și foarte reușit mi s-a părut și ceaiul de mușețel de la Arta Ceaiului. De la același brand aș vrea să încerc și ceaiul cu iasomie, un alt tip preferat de mine.

Comentarii

Claudia's Choice a spus…
EDu deja mi-am luat un set de la Andalou, prins atunci cand avea 20% reducere. Sper sa le bifezi pe toate!
Unknown a spus…
Buna Aurora.imi poti spune,te rog ce produse pentru acnee ai comandat de la Neoteric si daca sunt eficiente?multumesc
Unknown a spus…
Masca de fata suna tare bine :)


Fashionably,

Patricia

http://www.wingsforliberty.com/
coco a spus…
Kitul cred ca-l trec si eu pe lista :)
Anonim a spus…
Daca vei incerca masca de la manuka, astept pareri. Sunt curioasa in privinta ei. Cat despre blushul de la physician's formula, am vazut pe youtube ca youtuberitele din state sunt foarte multumite.
Toma Aurora a spus…
Super! Cum ți se par produsele lor? Ai apucat să le folosești?
Toma Aurora a spus…
Bună!

Am folosit gelul de curățare, lotiunea cu 10% AHA și serul împotra îmbătrânirii. Gelul de curățare mi se pare foarte bun, așa cum mi se părea și în trecut. În schimb, cu cremele nu mă mai înțeleg la fel de bine, mi se par prea puternice concentrațiile de acid pentru pielea mea.Le aplic rar, nu în fiecare zi ca în trecut. Gelul de curățare îl voi cumpăra din nou.
Toma Aurora a spus…
Liana, am căutat și eu recenzii ale fardului de obraz și mi-a plăcut cum arată.
Claudia's Choice a spus…
La crema de fata cu vit.c i-am facut review, m-a incantat si am gandit bine cand mi-am luat setul tot cu vit. c :D