Wishlist de martie

ilustrație: Rose Hill Designs


    Mă bucură sosirea primăverii, dar și mai tare mă bucură momentul întocmirii unei noi liste de dorințe. Recent mi-am cumpărat un laptop și un telefon nou, erau cumpărături pe care le tot amânasem și pe care mă bucur că le-am tăiat de pe listă. Luna aceasta doresc să-mi iau o bicicletă drăguță, de oraș, dar și câteva lucruri potrivite pentru anotimpul ce tocmai a intrat pe ușă. Iată care sunt acestea!


   Un cardigan tip jachetă este primul lucru pe care țin să-l trec pe listă. Mi se pare practic pentru ținutele de zi, mai ales că urmează acea perioadă în care la amiază temperaturile vor fi ridicate, iar dimineața și seara încă va fi răcoare și nu poți îmbrăca doar o bluză ori un pulover.
   Modelul de mai sus este disponibil pe SheIn (vezi aici).

   Rochița roz cu inimioare, de la Choies, m-a cucerit instant!



  Îmi plac accesoriile și imprimeurile copilăroase, iar una dintre năzdrăvăniile pe care le-am remarcat în ultima vreme este acest clutch sub formă de înghețată pe băț, pe care l-am găsit aici.



   Caut balerini pastelați, de preferat din piele roz. Mi-au plăcut cei de mai sus (Modcloth), însă nu mai au măsura mea, iar taxele de transport sunt destul de mari, de peste 20$. Dacă ați văzut prin magazine balerini pastelați ce corespund descrierii, aș aprecia să-mi lăsați un comentariu cu numele magazinului.


   Crema Kiss my face am comandat-o deja de pe Iherb, împreună cu niște vitamine și o pastă de dinți Jason. În ultima perioadă m-am dat foarte rar cu cremă pe față, tenul meu este gras și nu simt des nevoia de a mă hidrata din exterior, însă soarele a devenit tot mai puternic și vreau să mă protejez. Primăvara îmi apar câțiva pistrui și am deja multe alunițe mici pe față, Nu-mi plac cremele de protecție solară, am o problemă cu gustul lor metalic. Dacă cumva îmi ajung în gură, toată ziua simt acel gust specific. Despre crema Kiss my face cu factor de protectie 30 am citit atât de multe păreri pozitive încât nu am mai luat în calcul altă opțiune.
    Pentru corp voi folosi în continuare creme de protecție solară de la Yves Rocher, favoritele mele de mulți ani.


   Trebuie să-mi cumpăr șampon nou, iar de data aceasta voi alege Luxe Oil de la Wella. Vreau să-mi iau și un produs fără clătire din această gamă, însă nu m-am decis încă asupra unuia. Fiolele Wella despre care v-am scris aici mi s-au terminat și nu le-am  mai găsit la un preț la fel de avantajos, așa că voi cumpăra altceva.



Comentarii

Claudia's Choice a spus…
Sper sa le bifezi te toate, o primavara frumoasa iti doresc!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, la fel, dragă Claudia!
Eu sunt unul din fanii Kiss My Face. Pentru tenul gras, nu stiu daca e cea mai buna optiune, dar daca folosesti servetele matifiante (sau din cele normale) pentru sebum, ar trebui sa va intelegeti bine (pentru ca protectia e buna).
Mie imi place mult uleiul Wella din gama aceea, merge aplicat si pe parul uscat.