Ultimele cumpărături



   V-am mărturisit în repetate rânduri cât de mult iubesc nu doar site-ul Asos, ci și produsele create sub acest brand. Recent am fost în Miniprix Otopeni și în secțiunea Boutique (clădirea din spate, la etaj) am descoperit sute de modele Asos din colecția recentă. Prețurile mi se par mai mult decât ok, pornind de la 59 lei și oprindu-se undeva la 200. Excepție fac jachetele din piele care sunt ceva mai scumpe. Am probat foarte multe articole, dar cum îmi stabilisem un buget de acasă, am plecat din magazin cu trei hăinuțe.





    Sunt foarte încântată de bluzița din dantelă, în genul celor create de Isabel Marant, cu mânecă lungă, broderie și mod de închidere cu năsturei pe spate. Deși am muuulte bluzițe din dantelă nu cred că am una care să-mi placă mai tare. Poate și pentru că materialul său este foarte moale.
   Am plecat de acasă după fuste a-line și fuste a-line am găsit! Am probat peste zece, din toate materialele posibile. În cele din urmă le-am ales pe cele două de mai sus, una din piele întoarsă și cealaltă din denim vișiniu. Ambele sunt măsura 32, am observat că măsurile produselor sunt în mare parte ori foarte mici, ori foarte mari. De regulă port 34 la fuste și pantaloni, dar sunt foarte mică în talie  și la o crioială a-line acest lucru contează cel mai tare, în rest tiparul fiind ceva mai lejer.
   
   În prezent aștept și o comandă Asos plasată pe site-ul din UK, mi-am cumpărat câteva lucruri pe care le-am considerat perfecte pentru această vară: un top croșetat, plin de volănașe, și o poșetă croșetată într-o nuanță de roz pastel. Ambele au fost la reducere și o să vă ofer mai multe detalii când voi ridica pachetul de la poștă. Coletele din UK vin la poșta locală în maxim 2 săptămâni, nu trec prin vamă și nu se plătesc taxe pentru ele.

   La noi în țară se comercializează online haine Asos prin intermediul Kurtmann (aici). Eu mi-am luat rochii de la ei și am fost foarte mulțumită. 
 

   Singurele cosmetice pe care le-am cumpărat în ultimele zile au fost două geluri de duș de la Herbagen, unul cu liliac și celălalt cu aromă de portocală și verbină. Îmi plac amândouă, însă parcă cel cu liliac este mai pe gustul meu, aroma sa fiind dulceagă și naturală. Se găsesc în supermarketuri, farmacii și, online, pe Vegis.ro . De la Herbagen folosesc în prezent și deodorant Fantasia. Sunt la al doilea flacon și mi se pare foarte eficient. Un singur minus i-am găsit: mă ustură pielea când îl aplic după epilare. De asemena, conține aluminiu și argint, două ingrediente privite cu ochi nu prea buni de multă lume.

Comentarii

Iarina a spus…
O sa merg si eu we asta in Otopeni. Oricum e aproape de mine. Poate mai gasesc ceva. Ultimele dati cand am fost in acel magazin Miniprix am avut parte de dezamagiri. Dupa ore intregi pierdute nu am reusit sa aleg nimic. Poate din cauza marimilor. Eu sunt un 36 iar marimea asta nu se gaseste usor.
Georgiana a spus…
Sunt superbe noutatile tale, sa te bucuri de ele! Sper sa ajung si eu in Otopeni, poate luna viitoare, sa ma rasfat cu cateva cumparaturi pentru ziua mea :)
Toma Aurora a spus…
Eu o să intru doar în clădirea din spate de acum înainte. În cea din față am pierdut mult timp fără să găsesc nimic. Măsurile sunt o problemă, dar la unele articole pentru mine contează mai putin.La bluze, de exemplu, unde nu mă deranjează să cumpăr un M sau un L atâta vreme cât se așează ok. Am vazut multe lucruri faine in marimi nepotrivite, rochii si jachete, si recunosc ca m-a intristat putin acest lucru.
Spor la shopping!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, cred că luna viitoare voi mai ajunge și eu. Abia aștept!
Sper să găsești lucruri minunate, mie mi-au plăcut foarte multe dintre cele văzute, iar secțiunea Boutique arată cochet!
cris a spus…
Ce frumoasa e fusta camel, e minunata! <3
Sa le porti sanatoasa pe toate!
Te pup! :*
Anda Darie a spus…
Sa le porti si sa le folosesti sanatoasa; cat despre aluminiul din antiperspirante, cum ai zis, fiecare cu ale lui, desi eu numai produse cu aluminiu folosesc la ce nivel de protectie am nevoie.