Review: Ulei pentru bebeluși (Apimond)


   Slăbiciunea mea pentru produsele Apimond e veche. Am încercat aproape toate produsele lor și cu mici excepții am fost cucerită de calitatea acestor cosmetice bio românești. Dacă vă întrebați ce anume nu mi-a plăcut, vă răspund de îndată: loțiunea împotriva căderii părului, loțiunea împotriva acneei și vreo două șampoane (nu-mi amintesc exact care, știu precis doar că cel cu cidru mi-a plăcut la nebunie, în timp ce altele mi-au uscat părul pe lungime). Uleiul pentru bebeluși se află undeva la jumătate, în sensul că mi-a plăcut pe de-o parte și nu prea de pe cealaltă. 

    Fabricat doar din ingrediente naturale, uleiul pentru bebeluși de la Apimond e un produs bio foarte hidratant, cu o formulă ușoară, ce e bine tolerată de pielea mea. Are o consistență nu foarte densă și se aplică cu ușurință. Pentru o hidratare mai bună, dar și pentru a economisi produs, vă sfătuiesc să aplicați uleiul pe pielea umedă. În plus, veți scăpa de senzația de ulei de piele pentru că produsul se absoarbe mult mai repede astfel.
     Cei de la Apimond recomandă acest produs nu doar pentru îngrijirea pielii delicate a bebelușilor, ci și pentru cea a persoanelor mature sau a femeilor însărcinate (pentru prevenirea apariției vergeturilor).



   Și atunci, ce s-ar putea să nu-mi placă la acest ulei deosebit de hrănitor și cu formulă ușoară? Mirosul! Mirosul ierbos, cu o ușoară notă florală. Nu-i un miros neplăcut, dar e crud, e prea fresh pentru gusturile mele. 
   Prețul unei sticluțe de 200 ml de ulei pentru bebeluși de la Apimond este de cca. 30 lei și puteți găsi uleiul în magazinele cu produse bio sau online, pe site-ul Apimond.ro. Pe mine o sticluță m-a ținut 4 luni, timp în care m-am dat cu ulei de două ori pe săptămână, doar pe pielea umedă. Nu mi-a provocat niciun fel de iritație și s-a comportat excelent când l-am aplicat după epilare.

   Pentru că suntem la capitolul produse bio pentru corp, țin să vă informez că cei de la Iherb oferă în prezent 20% reducere la cremele și loțiunile pentru corp. Eu vă recomand produsele Palmer's, care sunt mult mai accesibile decât la noi în țară. Hidratează intens pielea, iar cele din gama Cocoa Butter miros delicios, a cacao.  Discountul se aplică în momentul în care adăugați produsul în coș, el nu este direct afișat pe site.


Loțiune cu unt de shea: 24 lei (aici)


Loțiune hidratantă cu măsline: 19 lei (aici)



Loțiune împotriva vergeturilor: 23 lei (aici)


Comentarii

Spunsieu a spus…
Imi place uleiul, mi-ar trebui pentru fiu-meu ca i se termina crema si are pielea sensibila.
Anonim a spus…
Subscriu si eu; produsele palmer's miros incredibil si sunt excelente.
Interesant uleiul apimond. De la ei n-am incercat inca nimic.
Toma Aurora a spus…
Pentru copiii cu pielea sensibila a fost anume creat. Eu cred ca il voi lua din nou, insa doar pentru picioare, acolo unde nu ma intereseaza parfumul produselor pentru corp atat de tare.
Toma Aurora a spus…
Am folosit lotiunea impotriva vergeturilor si imi venea sa o mananc din pricina mirosului fantastic. Pe viitor vreau sa incerc si ceva cu unt de shea.