Reduceri OPI


   Azi vin cu vești bune pentru iubitorii produselor OPI, dar și pentru aceia care au stat deoparte de aceste cosmetice din pricina prețurilor ridicate. Pe blog am scris de mai multe ori despre lacurile de unghii produse de acest brand. Unele s-au dovedit a fi rezistente, altele mai deloc, însă toate au avut o calitate demnă de luat în seamă: nu s-au întărit în sticluță, formula s-a păstrat lichidă chiar și după mai bine de un an de la deschidere. Ce îmi doresc să încerc de la OPI sunt produsele de îngrijire. Un top coat și un produs pentru hidratarea cuticulelor sunt cele trecute pe lista mea de dorințe.
    Produsele pe care le-am selectat astăzi sunt reduse considerabil. Unele sunt mai ieftine cu 60% decât produsele de la standurile oficiale OPI și le consider a fi accesibile aproape oricărui buget.

Ulei hidratant pentru cuticule: 26 lei (AICI)

Bază pentru unghii: 17 lei ( AICI)

Picături pentru uscarea rapidă a ojei: 30 lei (AICI)

Top coat: 39 lei (AICI)


Creion corector: 35 lei (AICI)

Pachet 3 lacuri de unghii: 62 lei (AICI)

Lacurile din colecția Coca-Cola: 35 lei /fiecare (AICI)

Lacurile din colecția Hawaii: 35 lei/fiecare (AICI)


Comentarii

Unknown a spus…
De la EMAG am cumaprat si eu top coat OPI redus 50% (20 lei) si oja Big Apple Red. (20 lei). Preturile mi-au parut chilipir dar top coat -ul e aceeasi calitate ca Farmec(10-12lei fara reducere, la orice magazin) si oja, desi foarte frumoasa, sare rapid de pe unghii (cu sau fara top coat).Eu sunt pentru OPI ..mai am aproape 10 nuante din diferite colectii dar parca produsele astea nu sunt din aceeasi poveste.
Toma Aurora a spus…
Iulia, mulțumesc pentru comentariu!
Eu am luat cosmetice de pe Emag, dar nu am sesizat diferențe. OPI nu am comandat încă, dar din ce am avut eu, de la TopLine, nu toate ojele lor mi s-au părut rezistente. Am un lac rosu din colecția Gwen Stefani ce nu rezistă nici măcar o zi pe unghii :(. În schimb, am două nuanțe de roz ce se mențin 4-5 zile fără top coat.
Te pup!