Noutăți gustoase de la Solaris



   Dacă vă întrebați cu ce mai putea veni nou Solaris, după atâtea produse lansate în ultima vreme, iată că echipa s-a gândit la ceva inedit: gustările Hai la... .
   Am primit un pachet generos din partea firmei și am socotit că e momentul să vă împărtășesc părerile mele despre produse. 

  Mixurile Hai la... conțin nuci, fructe uscate, biscuiți delicioși și sănătoși și sărățele perfect condimentate. Sunt ideale pentru a fi luate oriunde cu noi. La sală, la școală, la birou sau în călătorie. Eu le-am luat după mine la sală, căci după ce termin ședințele am o poftă nebună de mâncare și caut să mă ferestc de tentațiile mai puțin sănătoase ce-mi apar în cale. 
   Mix-ul meu favorit este Hai la birou. Îmi place cum este gândit: fructe uscate+ caju și migdale/ cereale/ sărățele crocante. Mi s-a părut varianta cea mai sățioasă și cu gustul cel mai aparte. Probabil și pentru că-mi plac la nebunie sărățelele cu susan.
   Prețul unui pachet de acest gen este de 8-10 lei în funcție de sortiment. Pot fi găsite în magazinele cu produse alimentare sănătoase, dar și online, pe site-ul Solaris (vezi aici).



   În pachețtul Solaris am descoperit și Măcinișul pentru lăptic cu mei și orez integral. Este la fel de bun precum varianta cu cereale, cea despre care v-am scris mai demult pe blog. Măcinișul se pregătește cu lapte, se poate fierbe câteva minute până se îngroașă. Eu îl îndulceasc cu miere și uneori îl consum cu banane sau fructe uscate (stafide, cireșe, etc.).
   MaxiFibrele nu sunt pe stilul meu, îmi place mâncarea cât mai curată și personal nu aș adăuga nimic de acest gen în salată sau iaurt. Depinde de preferințele fiecăruia, eu cu semințele și condimentele nu mă împac de nicio culoare.
   Gustarea dulce-acrișoară o cunoșteam, de data aceasta i-am dat-o prietenului meu. I-a plăcut mult, iar eu sunt de acceași părere. Cumpăr des fructe uscate de la Solaris, sunt accesibile și sunt ideale pe post de desert.
   Despre uleiul de cocos nu cred că mai este nevoie să vorbesc. Este un ulei pe care l-am recomandat în nenumărate rânduri și pe care îl folosesc pe post de mască de păr înainte de spălarea părului. O noutate a fost uleiul esențial de arbore de ceai. Îl folosesc în baia cu aburi pentru curățarea tenului. Nu adăugați mai mult de două picături, altfel o să vă înecați din pricina mirosului puternic. Uleiul e recomandat tenurilor grase sau acneice. 

Comentarii

ViataAreGust a spus…
Pachetul - Hai la birou este fix pe gustul meu. :D
Carmen Tobias a spus…
Eu vreau sa stiu cum le rontai :D
Maine merg la ortodont si o sapt o sa fiu iar scoasa din ritm...
Toma Aurora a spus…
Cu cele doua masele din spate, acolo unde nu am braket-uri :D.
Toma Aurora a spus…
Acela mi s-a parut cel mai delicios dintre toate!