De unde cumpărăm pensule ieftine


   Când vine vorba de produse pentru machiaj nu mă zgârcesc niciodată. Prefer să am puține și de calitate, decât să stau cu portfardul plin și să fiu nemulțumită de o mare parte dintre ele. Nu am fost întotdeauna așa, nu cu mulți ani în urmă îmi amintesc că aveam o doaie de fonduri de ten, pudre bronzante și rimeluri prin casă și pe foarte multe ajungeam să le arunc aproape întregi, căci depășiseră termenul de valabilitate.
   Dar când vine vorba de accesoriile pentru machiaj nu procedez la fel. Consider inteligentă investiția într-o pensulă de calitate doar dacă ai certitudinea că o vei folosi adesea. Pentru mine o astfel de pensulă este cea pentru aplicarea tușului-cremă. În rest, nu le acord mare importanță. Am un set mic de pensule pentru ten de la EcoTools, cumpărat de pe Iherb, dar rar m-am atins de ele. Și pentru că uneori mă mai apucă și pe mine dorința de a crea un machiaj mai elaborat, m-am decis să-mi iau un set de pensule accesibil. 

    Dacă și voi vă doriți un astfel de set și nu sunteți dispuse să cheltuiți mult pe unul, iată ce mi-a atras atenția de pe site-ul DressLink. O să observați că multe sunt replici după modele celebre, iar unele dintre ele sunt cotate bine de către cei care le-au cumpărat deja. Eu am o singură pensulă-replică, de la Urban Decay. O folosesc ocazional de 3-4 ani și este preferata mea pentru aplicarea fardului de pleoape.
   Un set de pensule costă sub 10$, iar costul transportului nu depășește 3-4$. Livrarea produselor durează în jur de o lună. Nu pot garanta asupra calității lor, dar când voi primi pensulele am să vă dau mai multe detalii.


Set de 8 pensule (disponibil aici)

Set de 4 pensule (disponibil aici)

Set 10 pensule (disponibil aici)

Set pensule cu mânere din lemn (disponibil aici)

Set de 7 pensule (disponibil aici)

Comentarii

Anonim a spus…
Abia astept sa aflu ce parere vei avea.
Toma Aurora a spus…
Liana, am să revin cu impresii!