Cumpărături SheIn


   Comenzile online mă fac să mă simt precum un copil în așteptarea cadourilor de Sărbători și asta nu doar pentru că le primesc ambalate în cutii, ci pentru că acestea vin la pachet cu un element cheie- surpriza. Nu poți știi niciodată cu exactitate cum este o haină văzută doar în mediul virtual, curiozitatea îți e astâmpărată doar atunci când desfaci coletul primit. Nu a fost cazul comenzii SheIn, pentru că văzusem deja cele două articole cumpărate la alte persoane, însă tot am avut emoții legate de felul în care hainele mi se vor potrivi. Despre toate acestea, haideți să vă povestesc!



   Hăinuța-cardigan, să-i zic astfel, știam că are un material foarte bun, ținută și o croială oversisez. Mi-a plăcut de cum am văzut-o în realitate și mi-am dorit-o mult. Ce nu știam este că inițial, la livrare, are un miros nu tocmai plăcut, dar care a dispărut la spălat. La fel, că vine ușor mototolită, dar că se îndreaptă perfect după prima spălare, fără a fi nevoie să fie călcată. 
    E disponibilă într-o măsură universală pe site (vezi aici), măsură pe care eu o consider potrivită pentru persoanele ce poartă mărimi de la 34 la 40. 







   Bluza cu broderie o văzusem la sora mea, ea o are pe alb. Probabil ați văzut-o în postările de pe blogul ei. Eu n-am călcat-o când am făcut fotografiile, dar ea mi-a zis că materialul se calcă destul de ușor și din creponat devine fin ca mătasea. Bluza are o broderie reală, din textil, nu e doar imprimat acel model. Tot în măsură universală e disponibilă și ea pe site (vezi aici), doar că aceasta corespunde unui 36/38.

   Livrarea comenzii a durat 3 săptămâni, iar pachetul l-am ridicat de la poșta vamală. Taxe suplimentare nu am mai plătit de data aceasta. Costul livrării este gratuit pe SheIn dacă valoarea comenzii e mai mare de 30$. 
   La următoarea comandă voi pune în coș următoarele:





Comentarii

Georgia a spus…
Arata foarte bine! Si eu le-am remarcat pe site iar de curand am luat chiar aceeasi bluza neagra (dar de pe Romwe) :) Abia astept sa soseasca, m-a cucerit din poze!
Te pup, sa porti cu placere noutatile!
bydee-make-up a spus…
Ambel sunt foarte frumoase dar bluza cu broderie m-a cucerit.
Arata perfect si am adaugat-o si pe wishlistul meu. ;))
Sa le porti cu placere!
Pupici
ViataAreGust a spus…
Vaiii, ce frumos este cardiganul! Sa le porti cu placere! :*
Claudia's Choice a spus…
Sa le folosesti cu drag! Imi place mult bluzita!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, eu am luat-o de pe Choies astăzi! :))
Modelul este de la Zara, sper să fie la fel de reușit și cel de pe site-urile asiatice. Din fotografii pare că arată tare bine.
Mulțumesc! Pupici înapoi!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Diana!
Te pup cu drag!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Andreea!
Toma Aurora a spus…
Merci, Claudia!