Achiziții cu aer etno


   Hainele și accesoriile etno-chic au devenit din ce în ce mai populare, iar cele inspirate de straiele tradiționale din Europa de Est, îndeosebi. Oricât de mult ne-ar măguli pe noi, românii, să considerăm că bluzele și rochiile reinterpretate au drept inspirație ia noastră tradițională, se pare că și rușii, ungurii și câteva popoare balcanice sunt de aceeași părere. Lăsând asta la o parte, haine cu influențe etno au un farmec aparte, iar dacă sunt realizate din materiale bune și sunt asortate corespunzător, pot fi purtate până și la evenimentele speciale din viața noastră.






    De pe Choies mi-am comandat cele două articole de mai sus, o bluză și o geantă cu ciucure. Deși bluza am mai zărit-o și pe alte site-uri, cred că doar pe Choies este disponibilă în mai multe măsuri, nu doar într-una universală. Eu am ales măsura S, corespondentul real al unui 36. 
   Este confecționată dintr-un material de calitate, iar de pe etichetă am aflat că acesta conține 60% bumbac, dar și in. Probabil din cauza inului are și ținuta specifică unei ii tradiționale. Broderia deosebită și mânecile 3/4 fac din bluză una pe gustul meu. A costat 30$.

   Gentuța a costat mai puțin, în jur de 20$ și de când am primit-o sunt nedespărțită de ea. E medie ca și dimensiune și încap o mulțime de lucruri în interior. Pielea artificială din care e făcută e tare, de bună calitate. Gentuța nu are un aspect ieftin, arată precum orice altă poșeta din magazine precum H&M sau Mango. Nici nu a avut un miros de fabrică, așa cum gențile de pe site-urile asiatice tind să aibă.

   Haine cu model etnic găsim și în magazinele online de la noi, la prețuri similare:


Bluză Peace&Love (vezi aici)

Bluză Peace&Love (vezi aici)


Comentarii

Cherry Queen a spus…
ce dragute sunt achizitiile tale!
parca gentuta arata chiar mai bine in realitate decat pe site.
sa le folosesti cu placere
pupici!
Camelia a spus…
Geanta maro vad ca are bareta ca pe site, eu mi-am luat-o pe cea neagra si nu e reglabila bareta. Sa le porti cu placere.
Georgia a spus…
Sa le porti cu placere! Am si eu bluza si tare mi-e draga.
Saptamana frumoasa! :)
bydee-make-up a spus…
Ambele arata minunat si le-am adaugat si pe wishlist-ul meu. :)
Sa le porti cu placere.
Pupici
Toma Aurora a spus…
Diana, și mie mi se pare mult mai drăguță și de o calitate mai bună ca în fotografii. Iar prețul, foarte ok!
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Camelia, am văzut pe pagina ta de Facebook acel detaliu.
Mulțumesc mult!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, îmi place mult să o port, am îmbrăcat-o în acest weekend și m-am simțit comod în ea.
De asemenea, draga mea!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Diana!
Sper să le achiziționezi curând!