Ultimele cumpărături


   Cea din urmă comandă plasată pe SheIn a sosit mai repede ca oricând, în doar câteva zile lucrătoare. A fost expediată prin curier rapid și ne-am bucurat toate că ne-au ajuns produsele atât de repede. De data aceasta nu am plasat eu comanda, se pare că numai la mine durează livrarea așa mult, căci aștept 3-4 săptămâni să-mi sosească comenzile. Mi-am luat o geantă roz pastel și o pereche de blugi skinny. Îmi plac ambele produse, mi-a mai trecut din amărăciunea pe care am simțit-o când am dat-o în bară cu cele două jachete din PU de care m-am plâns nu demult pe blog.


   Blugii i-am luat în măsura M. Echivalează cu un 34, fiind destul de micuți. Îmi vin până deasupra gleznelor (am puțin peste 1.70, ca să vă faceți o idee) și asta mă bucură căci îmi plac pantalonii mai scurți. Am să mai iau blugi de la SheIn. Am cumpărat o pereche și luna trecută și mi-au plăcut mult, i-am purtat des și m-am simțit excelent în ei. Îi puteți comanda de aici. Poate că-n pozele de pe site nu arată convingător, dar am aflat de la cineva că-s faini și i-am cumpărat repede. Sunt elastici și au talia medie.





    Geanta e și ea foarte drăguță, doar că nu-i așa colorată ca pe site. Nuanțele sunt mai pale. Materialul e bun, cu ținută, poșeta arată impecabil. E de mărime medie, eu mi-o imaginam o idee mai mare. O aveam de mult timp în wishlist, însă am așteptat părerile celorlalți clienți și abia apoi m-am decis să o comand. Merită cumpărată!




   De la Bonprix mi-am luat o pereche de teniși albi. Sunt ceva mai micuți decât mă așteptam, nu ca măsură, ci ca format. I-am purtat și pe stradă și la sală și pentru moment mi se par destul de rezistenți. Îi găsiți în categoria încălțăminte sportivă, acolo unde am descoperit și alte modele accesibile ce mi-au plăcut. Momentan aștept o pereche de espadrile pe argintiu și ghiozdanul cu print multicolor pe care l-am inclus pe lista de dorințe a acestei luni. Livrarea durează în jur de 10 zile din momentul plasării comenzii, sunt curioasă cum se vor prezenta și restul produselor. Primul meu lucru de la Bonprix a fost o pijama cu floricele pe care am primit-o de la sora mea și care mi-a plăcut la nebunie!



   Motivată de articolul lui Cleo (aici), am dat o raită prin câteva magazine sh de la mine din zonă. Într-unul am găsit foarte multe perechi de mănuși din piele și am plecat acasă cu două: una crem cu broderie și una neagră. Am probat multe perechi, însă doar acestea mi s-au potrivit. O pereche a costat în jur de 20 lei. Sunt foarte încântată că le-am găsit, port adesea mănuși din piele, iar câteva din mini-colecția mea s-au rupt și doream să le înlocuiesc.

Comentarii

bydee-make-up a spus…
Toate articolele pe care le-ai achizitionat arata excelent dar manusile bej m-au cucerit. Arata extraordinar!
Sa te bucuri de toate pentru cat mai mult timp!
Pupici
Ce tenisi frumosi! chiar am gasit si eu pe site cateva modele pe care vreau sa le comand! Multumesc de pont! cumparaturile tale arata super bine, am si eu nevoie de jeansi, de o geanta noua, de tenisi!

Te pup!
Ella a spus…
Mie geanta îmi place chiar mai mult cum e în realitate, decât în poză! Și blugii îți vin foarte bine.
Să le porți pe toate cu plăcere!
cris a spus…
Ce bine iti vin blugii, imi plac super mult! <3
Cristina a spus…
Unde ajung comenzile de pe shein? Am teroare de posta vamala.
Lory's Blog a spus…
Ce geanta frumoasa!!!!!!
Sa le porti cu drag pe toate!
Toma Aurora a spus…
Bună!
Mie comenzile sub 100$ îmi vin întotdeauna la vamă. Celelalte îmi ajung prin curier.
Toma Aurora a spus…
Merci mult, Loredana!
Toma Aurora a spus…
Diana, și mie mi se par deosebite, din acest motiv nu am putut să nu le cumpăr.
Mulțumesc tare mult!
Toma Aurora a spus…
Cleo, merci!
Sper să bifezi cât mai rapid toate lucrurile dorite și să le găsești la prețuri cât mai avantajoase.
Weekend fain în continuare!
Toma Aurora a spus…
Cris, cred că îi voi purta și în următorul ootd. Îmi plac mult, mult!
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Mihaela!
Te pup cu drag!
Cristina a spus…
Multumesc mult pentru raspuns. Imi poti spune , te rog ,daca ai platit ceva taxe la vama ?
Toma Aurora a spus…
Cel mai adesea, da. Am plătit cam 25 lei. Valoarea declarată de cei de la SheIn pe pachet nu e mai mare de 20$, indiferent de cât de mult comanzi de la ei, așa că taele nu au cum să sară de 30 lei.
Claudia's Choice a spus…
Ei, in culoarea asta, geanta este super super :) Si-mi plac tare mult manusile alea cu model impletit!