Ultimele cumpărături (SheIn, Romwe)



   Sărbătorile au trecut, așa este, însă prea mare drag am prins de puloverul cu ren din fotografia de mai sus, așa că l-am pus în coșul de cumpărături de pe SheIn și în câteva săptămâni a fost al meu. Cu excepția nasului, care-i roșu în realitate și nu roz, puloverul negru arată și se așează fix ca în pozele de pe site. Materialul arată foarte bine, e mediu ca și grosime și foarte moale la atingere. Pe site mai sunt disponibile doar câteva bucăți, AICI le găsiți. Măsura e universală, însă în realitate corespunde unui 38 (S/M).







    Continui seria cumpărăturilor cu două alegeri catastrofale, două jachete din piele artificială complet diferite față de cele prezentate în fotografiile inițiale de pe site, în special în ceea ce privește materialul din care sunt lucrate. Cea vișinie costă 38$ și o găsiți AICI. Între timp cei de la SheIn au schimbat pozele ei de pe site. Cea neagră e 29$ și o găsiți AICI.
   O să vorbesc despre ele la plural pentru că sunt făcute din același material, un soi de mușama moale, cu aspect nu tocmai plăcut. Nu are ținută materialul, nu mă așteptam la o calitate așa slabă. Ambele jachete au croieli largi, cu mâneci lungi. De la SheIn am cumpărat acum un an o geacă roz din piele artificială, aceea arată impecabil.






   Nu aceeași impresie mi-a lăsat jacheta bomber în nuanța green army pe care am ales-o de pe site-ul Romwe. Aceasta este mai ieftină ca cele de mai sus, însă arată mult mai bine. De când am primit-o am purtat-o zilnic, este suficient de groasă pentru temperaturi de la 0 grade în sus, fiind matlasată și călduroasă. O găsiți AICI, redusă cu 50%.
   Coletele de la SheIn și cel de la Romwe mi-au ajuns la poșta vamală. De data aceasta nu am mai plătit nimic când le-am ridicat, fiecare având o valoare declarată sub 10 euro. Livrarea produselor a durat în jur de 3 săptămâni.


Comentarii

Georgia a spus…
Uf, ce dezamagire cu jachetele din piele! Eu am acelasi model, varianta pe crem si e total diferita, fiind un material cu tinuta, iar nuanta - exact ca pe site. As fi vrut-o si pe cea visinie, insa mi-a trecut.
Imi place mult de tot puloverul cu ren!
Anonim a spus…
Buna Aurora
Mi-ai dat o veste tare proasta in legatura cu jacheta visinie :)
O aveam pe wishlist si chiar vroiam sa o cumpar . Am vazut-o la alte fete si au fost foarte multumite de ea .
Imi place foarte mult puloverul , sa porti cu drag hainutele .
(Anamaria)
Toma Aurora a spus…
Bună!
Poate fetele au primit unele de mai bună calitate, eu am fost chiar dezamăgită de ele :(.
Mulțumesc mult!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, cred că la ale mele se vede din poză că au un material ciudat, parcă stau să se topească, nu știu cum să explic exact.