Rochii must have pentru evenimente


   Femeile sunt mai tot timpul preocupate de ținutele pe care le poartă, însă și mai mult sunt interesate de haine înaintea unui eveniment important la care trebuie să participe. Cu toate ne dorim să arătăm elegant la o petrecere, să atragem atenția printr-un detaliu anume și să îmbrăcăm ceva cu totul diferit față de ceea ce obișnuim să purtăm zi de zi. Eu, de exemplu, nu port încălțăminte cu toc decât la anumite evenimente, sunt acel ceva pus deoparte pentru clipele importante. Nici îmbrăcămintea nu o neglijez. Deși port rochie adesea în timpul zilei, îmi place să fac o delimitare între modelele potrivite pentru o ținută de zi și cele menite să fie îmbrăcate la o petrecere elegantă.
   Fashion-24 este un magazin recent descoperit, în care am găsit o selecție largă de rochii pentru evenimente. Articolele comercialiazate pe site sunt produse nu doar peste granițe, ci și în țara noastră, lucru pe care-l salut cu încântare. Pe site găsim și produse Zara, Stradivarius, Pull&Bear&co, grupate în secțiunea Outlet (vezi aici), însă ceea ce-ți atrage cu adevărat atenția este varietatea de rochii elegante.

   Am selectat pentru voi câteva dintre cele mai frumoase modele, cele pe care eu le consider un must have pentru o seară deosebită. Evident, atunci când alegem o rochie elegantă, cu toate avem standardele noastre. Unele dintre noi caută modele lungi, altele croieli cât mai strânse pe corp, iar unele au o pasiune pentru rochiile cu aplicații, cu detalii strălucitoare sau decupaje care să le evidențieze anumite părți ale corpului.
   Prefer moderația și de aceea evit pe cât posibil rochiile care să mă transforme într-o apariție stridentă. Oricât de mult ne-ar flata să fim în centrul atenției, trebuie să ținem cont de faptul că rolul principal al unei ținute este acela de a ne simți bine purtând-o și de a ne face potriviți locului în care ne aflăm. Dacă preferăm rochiile bodycon, de pildă, putem alege un model midi pentru a ne feri de aerul vulgar al uneia mulate și foarte scurte. O rochie mini poate arăta perfect pentru un eveniment dacă are o croială mai lejeră, care să pună în evidență doar picioarele purtătoarei. Rochiile lungi sunt ideale dacă au un singur detaliu aparte: o crăpătură lungă, un decolteu adânc, sau o broderie extravagantă.
   Un detaliu pe care multe femei în pierd din vedere este acela că o rochie nu poate pune în evidență doar rotunjimile corpului, ci ea poate scoate în relief culoarea pielii, poate sublinia talia, niște picoare sau niște brațe frumoase, un decolteu nu foarte generos dar continuat cu un gât subțire. Sunt amănunte la care trebuie să reflectăm înainte de a ne alege o ținută, nu trebuie să ne grăbim să devenim magneți pentru privirile bărbaților, ci să preferăm în schimb admirația pentru o ținută aleasă cu gust.


Rochie midi: 109 lei


Rochie albastră: 119 lei


Rochie maxi: 149 lei


Rochie cu broderie: 139 lei

   Din selecția de rochii elegante vă puteți face o idee și depre prețurile practicate pe site. Din punctul meu de vedere acestea sunt decente, accesibile chiar și celor care au la dispoziție un buget limitat. Livrarea produselor este gratuită pentru comenzi mai mari de 199 lei și costă 15 lei în caz că nu depășiți acest prag valoric. 
   Dacă produsele nu vi se potrivesc ca măsură sau nu vi se pare că vă avantajează, aveți la dispoziție 14 zile calendaristice în care le puteți returna. Veți primi în schimb banii, ori un alt produs, în funcție de ce doriți. Întreaga politică privind livrarea și procedura de retur poate fi parcursă pe site.

Comentarii

Claudia's Choice a spus…
Foarte frumoase modelele alese!
bydee-make-up a spus…
Toate sunt superbe dar prima m-a cucerit! :D
Pupici
coco a spus…
ce alegeri dragute!
Toma Aurora a spus…
Merci, Claudia!
Toma Aurora a spus…
Diana, și pe mine!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Coco! Rochiile lor sunt foarte plăcute!
sherry1991 a spus…
So fashion and sexy dresses!

Cocktail Dresses