Cumpărături Bonprix



   Cumpărăturile online sunt de multe ori la risc și, dacă mă citiți constant, știți că am fost Stan Pățitul în câteva rânduri. Deși sunt foarte atentă când cumpăr ceva, iar ochiul meu a devenit mai ager cu trecerea timpului, mai dau și eu chix câteodată. Nu a fost și cazul comenzii plasate în magazinul online Bonprix. Cu siguranță ați auzit de el, este unul dintre cele mai cunoscute din țara noastră. Mi-am cumpărat un rucsac și o pereche de espadrile argintii, sunt genul de piese pe care le port în mod obișnuit.



Am purtat: blugi SheIn
pulover Choies
jachetă Romwe
espadrile Bonprix
rucsac Bonprix

   Comanda a ajuns la mine în 10 zile din momentul plasării sale pe site. A durat ceva până când am primit mail că a fost expediată, însă sunt obișnuită să aștept colete chiar mai mult de atât. Pentru un site românesc, multora li se va părea termenul de livrare destul de lung, depinde de așteptările fiecăruia. Livrarea s-a făcut prin Cargus și am primit pe mail codul de urmărire al pachetului.
   Am pus în coș rucsacul multicolor, cu imprimeu aztec, pe care-l aveam pe lista de dorințe a acestei luni. Este un ghiozdan superb, culorile sale sunt mai vii decât pe site. Eu l-am luat cu gândul la un festival la care voi participa în această vară, însă deja am apucat să-l port, neavând răbdare să aștept momentul. Celebra zicală Nu aștepta momentul potrivit pentru a purta o rochie, s-ar putea să nu vină niciodată! se aplică și în acest caz.
   Materialul său e gros, pare țesut. E un rucsac mare și solid. Ca dimensiune e asemănător celor cu care mergeam la școală, nu vă imaginați că e un soi de poștetă mică și neîncăpătoare. Îl găsiți în categoria genti
   Mi-au plăcut și alte modele de pe site, oscilam între acesta și unul cu aspect metalic. Într-un final, influențele hippie au învins și nu regret deloc alegerea făcută!

   Celălalt produs luat este o pereche de espadrile metalice, într-o nuanță perlată de argintiu. Sunt perfecte aceste espadrile, măsura comandată (37) se potrivește, formatul e modern, iar încălțările sunt super comode. Am căpătat o slăbiciune pentru pantofi metalici, mi se par ușor de asortat și ies în evidență. Espadrilele au talpa destul de înaltă, mă temeam să nu dau peste un model anemic. Îmi plac tălpile solide la încălțămintea joasă, altfel mă simt ca și cum aș fi încălțată în niște...bărcuțe.
   Dacă vă fac cu ochiul espadrilele mele, le puteți comanda și voi din categoria încălțăminte sportivă.

   Am mai zărit câteva lucruri tare faine pe site. O pereche de adidași bleu și o geantă tricoloră cu aspect metalic mi-au atras atenția în mod deosebit. Este bine să trageți cu ochiul și la feedback-ul lăsat de cumpărători, este o metodă isteață de a vă feri de articole cu mărimi decalate sau din materiale ce lasă de dorit. Vă sfătuiesc să țineți cont de asta chiar dacă vi se pune pata pe ceva anume, așa cum și mie mi se întâmplă mai mereu.
   

Comentarii

Unknown a spus…
Eu i-am descoperit din noiembrie si am dat deja comanda de 5-6 ori. Au macar o data pe luna transport gratuit. Dureaza mult pana ajunge coletul.. in perioada sarbatorilor a durat 3 sapt.. dar cu exceptia unei camasi de noapte pe care am luat-o pentru mama si care era prea scurta si bej nu alba cum era descrisa, am fost multumita de toate produsele. Articolele din bumbac sunt de calitate (lenjerie intima, pijamale ).Hainutele pentru copii sunt foarte colorate, dragalase si de calitate la preturi rezonabile. Inca nu am avut curaj sa risc la blugi si sutiene dar sunt tare tentata.
G Doll a spus…
Frumoase produse! Și eu am postat de curând un Outfit Bonprix ;)
Cherry Queen a spus…
foarte frumoase lucrusoarele comandate de tine. mi-am luat si eu recent niste espadrile asemanatoare si abia astept sa vina vremea buna sa le pot purta in voie. :D
pupici!
Iarina a spus…
Imi plac maxim espadrilele. As vrea si eu sa imi iau ceva asemantor pentru primavara (alb sau argintiu) insa nu m-am hotarat de unde. Mai intai am incercat sa fac o comanda pe sportsdirect. Gasisem niste conversi albi la 33 euro dar mi-a murit sufletul cand am vazut ca as da pe transport 16 euro. Apoi am incercat pe fashiondays si pana m-am gandit si razgandit au disparut de pe stoc. Ce-a ramas acum din gama "pantofi casual" la ei e horror. ce sa fac? inca caut. poate imi comand totusi de la bon prix. Mi se par f draguti ai tai. Doar ca am oarecare indoieli in privinta calitatii. Ai tai cum arata? Par rezistenti?
MayDay a spus…
Imi place mult rucsacul, foarte dragut imprimeul!

http://the-may-day.blogspot.ro/
Toma Aurora a spus…
Bună!
Da, par foarte rezistenți, am fost surprinsă de acest lucru. Am mai luat niște teniși de la Bonprix, am scris despre ei zilele trecute, iar aceia au un format fragil. Cu toate astea și aceia sunt rezistenți, îi port doar pe ei când mers la sală și la câte țopăituri fac nu prezintă niciun semn de uzură. Îmi era teamă inițial să nu se rupă, de aia am evitat să-i port pe stradă, însă se pare că m-am înșelat.
Toma Aurora a spus…
Bună!
Eu am profitat de zilele acestea frumoase și i-am purtat de două ori deja.
Te pup, draga mea!
Toma Aurora a spus…
Hello!
Am intrat și am văzut fotografiile :D!
Toma Aurora a spus…
Iulia, eu am primit pijamale de la Cătălina de sărbători și mi-au plăcut foarte tare. Mărimile erau puțin cam mari, dar calitatea e superioară pijămăluțelor ăstora de le-am mai avut și se decolorau după prima spălare.
Am înțeles că la blugi măsurile sunt decalate, că ar trebui să alegem cu un număr mai mic față de ce purtăm în mod obișnuit. Am citit asta în recenziile de pe site. Dacă experimentez cu blugii de la ei, te anunț!
Unknown a spus…
Da, e o problema cu marimile..trebuie alese cu 1 chiar 2 nr mai mici. Acesta e si motivul pentru care inca ezit sa cumpar blugi desi au recenzii foarte bune. Daca experimentezi.. chiar te rog sa impartasesti. Imi multumesc anticipat. Pup.
Iarina a spus…
Am vazut si tenisii aia la tne. Arata f bine noi. Problema cu materialul textil alb la incaltaminte e ca nu prea e rezistent si poti garanta ca vor arata impecabili dupa ce ii scoti din masina de spalat. Pana la urma cred ca ii voi comanda si eu pe astia de pe bonprix. :)
Gutu Bianca Lucia a spus…
nu am nici o comanda pana acum la ei, ma tot codesc ca poate nu nimeresc marimea