Cum port cizmele peste genunchi


   Fetelor, iată că am reușit să mă mobilizez pentru prima postare de tip OOTD din acest an. În 2015 am publicat puține articole de acest gen, nu promit că în 2016 voi fi mai consecventă, însă îmi voi da silința. Subiectul postării de azi sunt cizmele lungi peste genunchi, pe care eu le-am ales în varianta fără toc. Îmi place să port încălțăminte comodă, căci sunt adepta mersului pe jos și tocurile mă obosesc rapid.
    În urmă cu câteva luni strâmbam din nas când auzeam de cizme lungi, nu mă vedeam purtându-le, însă de când le-am cumpărat le-am încălțat aproape în fiecare seară în care am ieșit în oraș. Mai rar le-am purtat ziua, într-una dintre ocazii am făcut și fotografiile pe care le veți vedea acum. Sunt primele poze pe care le-am postat pe blog de când mi-am pus aparat dentar, dacă mă aveți în lista de Facebook probabil l-ați văzut îndeaproape și ați observat că un model din safir e discret și în poze se vede vag. 

    Ținuta de bază este una simplă: blugi bleumarine și un pulover negru. Pe deasupra am purtat o jachetă bomber neagră, cu păsări aurii brodate. Îmi este dragă această jachetă, am cumpărat-o pe fugă dintr-un magazin Miniprix din Militari. Pentru jachetele bomber am o slăbiciune. Le consider jachete de tranziție și le port în perioada de trecere de la iarnă la primăvară sau de la toamnă la iarnă.






Am purtat:
Jachetă Vila
Pulover Zara (via BrandCircus)
Jeans H&M
Cizme Choies (disponibile aici)
Geantă Choies (disponibilă aici)
Eșarfă Zara

Comentarii

Descude a spus…

Parca ai mai taiat din par, draga Aurora!
Claudia's Choice a spus…
Cred ca tot asa le-as purta si eu! imi place mult tinuta!
ilda76 a spus…
Imi place propunerea ta. Inteleg reticenta la care faci referire, am si eu sentimente amestecate in ceea ce priveste acest tip de cizme... Ma si tem, imi si doresc! :))) Purtate de tine astfel arata excelent! Iar geanta... it'so you!!! <3
Big hug, Aurora!
Ilda
Lavender thoughts
Cherry Queen a spus…
nici eu nu ma vedeam purtand cizme peste genunchi insa mi-am luat o pereche prin Decembrie si m-am indragostit de ele si acum le port ori de cate ori am ocazia. :D Eu am ales o varianta cu toc gros si nu foarte inalt si prefer sa le port cu rochite. :)
imi place mult varianta propusa de tine. Gentuta e adorabila. ma tot uit dupa franjuri in ultima perioada. :D
pupici!
Georgia a spus…
Iti sta grozav! E minunata jacheta, da un aer aparte intregii tinute.
Te imbratisez!
Anonim a spus…
Sa le stapanesti sanatoasa! Pentru cine isi doreste astfel de cizme, asigurati.va ca se prind in vreun fel (ex cum sunt alea aurorei, cu siret). Eu mi.am luat acum 2 ani de la stradivarius o pereche aproape identica cu a ta, doar ca se trag pur si simplu peste picior,nefiind nici macar elastice. In magazin totul a parut ok,dar dupa ce fac 10 pasi, incep sa cada si trebuie sa le ridic iar si iar. E enervant, dar imi plac prea mult ca sa renunt la ele.
Mihaela Pojogu a spus…
De teama sa fiu dezamagita am evitat sa si probez, ce capatana am. =))
Insa ma uit, admir, imi imaginez cum mi-ar sta cu cizme peste genunchi, probabil nici nu mi s-ar potrivi.
Super faina combinatia si puloverul cu volanas, am crezut ca e un top subtirel.
pupici
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Claudia!
Toma Aurora a spus…
Ilda, nu vrei să știi ce nickname le-am dat (cizme de pa**ramă)! Ops-ops! :))
Pupici, draga mea!
Toma Aurora a spus…
Diana, le-am purtat și eu cu rochie dar în momentele în care nu am stat prea mult pe afară. În iarna asta m-am îmbrăcat bine, n-am vrut să mai răcesc.
Și mie îmi plac mult franjurii, a fost nebunie cu ei în ultimul an.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Georgiana! :*
Toma Aurora a spus…
Aestea sunt foarte elastice, eu nu le prind de șiret, stau de bunăvoie, însă înțeleg la ce te referi.
Știu cizmele de la Stradivarius, le-am văzut la cineva și mi-a zis că sunt de acolo. Parcă sunt din piele naturală, așa mi s-au părut. Cele de la Choies nu sunt, deși pe site așa se specifică :(.
Toma Aurora a spus…
Miha, eu cred că ți-ar sta bine cu cizme lungi și cu rochiță, pentru că ai picioare subțiri.
Mihaela Pojogu a spus…
Problema e ca le am prea subtiri, iti multumesc ca ma incurajezi. :*