Comandă Choies



   Finalul lunii ianuarie m-a luat prin surprindere cu foarte multe colete ajunse la destinație. În prima lună din an toate pachetele din afara țării au sosit mai repede, probabil comenzile au fost mai puține după perioada sărbătorilor și de aceea produsele au fost expediate mai rapid. Azi vă povestesc despre o comandă plasată în magazinul online Choies în care am avut câteva articole potrivite pentru sezonul cald. Îmi place tot ce am comandat, produsele mi se potrivesc ca și mărime și sunt de o calitate bună.



   Mi-am dorit mult o pereche de săndăluțe metalizate, argintii, iar când le-am zărit pe acestea pe site (aici) nu am stat mult timp pe gânduri. Le-am comandat în măsura 38. Eu port 37 la încălțăminte fără toc, însă de pe site-urile asiatice aleg mereu perechi cu o mărime mai mari. Mi se potrivesc perfect, sunt comode și chiar dacă nu sunt din piele naturală, par de bună calitate. Rămâne de văzut cât de rezistente vor fi.




   Salopeta cu ciucurei este foarte drăguță, se așează frumos pe corp și este confecționată dintr-un bumbac fin. Nu are căptușeală sintetică, am apreciat acest lucru.  Am ales măsura S, corespunde cu un 36/38 european, pentru mine fiind puțin cam lărguță. O găsiți în continuare disponibilă aici.



   Rochița în dungi a fost o surpriză neașteptată. Materialul său mi-a depășit orice așteptări, este gros și elastic, se simte super pe corp, nu e nevoie să port sutien sau bustieră pe sub ea. Rochia se închide precum un corset, are tot spatele gol și îmi place cel mai mult din acestă comandă. Singurul minus, să-i zic așa, e că atunci când am călcat-o m-au durut foarte tare ochii din pricina imprimeului. 

Comentarii

Cherry Queen a spus…
foarte frumoase toate lucrusoarele pe care le-ai ales. :) sa le porti cu drag si sa ne arati outfit-uri cu ele. :D
pupici!
Roxana Scripca a spus…
Sa le porti cu placere :) Cat as vrea sa pot purta si eu rochite asa cu bretele subtiri fara sutien , din pacate pentru mine e imposibil avand cupa D la sutien :D( naturali ) Nu le inteleg absolut deloc pe femeile care isi pun silicoane de 1 kg ....
Georgia a spus…
Toate sunt frumoase dar rochita m-a cucerit si pe mine. Cu atat mai mult daca materialul e unul reusit :) Sa te bucuri de noutati si poate la vara ni le arati in postari dedicate :)
Te pup!
Anonim a spus…
Mor de dragul salopetei, sa porti sanatoasa si iubita tot ce ai luat!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc mult, Diana! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Roxana, uuu! Nu trebuie să te plângi de ei, e frumos să-i ai așa mari cât timp sunt naturali. Pe mine multe bluze nu se așează frumos pentru că-i am micuți, deci fiecare mărime are avantajele sale! :)
Toma Aurora a spus…
Georgia, rochia am luat-o doar pentru imprimeu și când am văzut cât e bun e materialul am zis că am dat lovitura :D.
Voi încerca că fac postări de tip ootd cât mai des.
Te pup, draga mea!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc frumos, dragă Dana!
Te pup!
Claudia's Choice a spus…
1Sa le folosesti cu drag! Imi place cum arata salopeta.
sherry1991 a spus…
I like the style of the shoes!

Wedding Shoes 2016