Colecția Aislestyle de rochii pentru domnișoarele de onoare


   Sezonul rece se apropie de final cu pași repezi, nu mai durează mult și vor veni temperaturile ridicate și, printre altele, se va deschide sezonul nunților din acest an. Fie că urmează să fiți mireasă și vă preocupă felul în care vor fi îmbrăcate domnișoarele de onoare, fie că sunteți fane ale acestui gen de rochii și doriți să le purtați cu alte ocazii, veți descoperi colecția Aislestyle BridesmaidDresses ca fiind cel puțin interesantă.

   Prețurile de pe site sunt în lire și majoritatea modelelor costă sub 100 lire. Culoarea rochiei poate fi aleasă dintr-o gamă generoasă de nuanțe. Culorile pastelate sunt variate și am descoperit tonuri de lila și rose superbe. Modelele vin disponibile în măsuri de la 32 la 56, așadar se poate alege inclusiv rochia potrivită pentru o persoană foarte slăbuță sau una plus size. De asemenea, există posibilitatea de a se croi orice rochie după măsurile exacte ale purtătoarei, însă acest serviciu este taxabil. Costul adițional al unei rochii realizate după măsurile oferite este de 29,99 lire.
   Livrarea produselor durează între 2 și 4 săptămâni, iar costul transportului se calculează în funcție de greutatea produselor dorite, de valoarea comenzii și de modalitatea de transport aleasă.
   Am selectat câteva dintre cele mai drăguțe modele de pe site. În nuanțe pastel toate, cum altfel!









Comentarii

Unknown a spus…
A doua si ultima rochie sunt superbe!


Fashionably,
Patricia
http://www.wingsforliberty.com/
Cherry Queen a spus…
ai facut niste alegeri foarte frumoase. :) imi plac mult primele doua si ultima. :D
pupicei!

http://cherryqueendee.blogspot.com/
Toma Aurora a spus…
Hei! Mă bucur să aflu că îți plac!
Toma Aurora a spus…
Merci, Diana!
Te pup!
Claudia's Choice a spus…
A treia si a cincea sunt pe placul meu!