Caleidoscop



   Ultima lună din iarnă se apropie de final, m-am gândit să-mi iau rămas bun de la sezon printr-un nou articol de tip caleidoscop. În februarie mi-am început diminețile răsfoind paginile cărții de ilustrații a celor de la The Happy Page. Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit, are o semnificație aparte pentru mine. Ca și semnul de carte cu pisicuță, pe acesta primindu-l de la sora mea, care mi l-a făcut manual. Sunt fan The Happy Page, al ilustrațiilor în general, descopăr în ele mai mult decât într-o fotografie. Mi-au ridicat moralul îndeosebi în aceste săptămâni în care am avut foarte mult de muncă și am fost destul de stresată din această pricină.


   De ziua mea am primit din partea mamei o formă de faguri, din aceea cum se făcea odinioară și care se găsește în continuare pe la olari, la un preț sub 50 lei. Am făcut făgurei după rețeta de aici și au ieșit fix ca aceia din copilărie!





   De pe Choies mi-am comandat o bluză cu broderie și o gentuță cu ciucure. Ambele mi s-au părut că ar avea influențe etno, așa că m-am lăsat repede păcălită. Dacă vi le doriți și voi, puteți găsi bluza aici, iar poșetuța aici. Vi le arăt când le primesc și am să le acord feedback-ul meritat!
    Sunt reduceri pe FashionDays.ro și mi-a rămas mintea la o pereche de blugi și una de teniși Converse. De pe BrandCircus, acolo unde toate produsele sunt acum mai ieftine cu 50%, mi-am comandat bluze basic pentru această primăvară, pe alb și negru.



   De Sfântul Valentin am sărbătorit la teatru. Am mers să vedem Inventatorul Iubirii, la Tony Bulandra, o reprezentație nu foarte strălucită din punctul meu de vedere, însă fiind Ziua Îndrăgostiților întreaga seară a fost minunată în sine. În martie am în plan să merg din nou la Masca, mi s-a făcut dor de spectacolele deosebite de acolo. Din programul lor mi-a atras atenția Vicleniile lui Scapino, un spectacol ce are la bază conceptul măștii supradimensionate. Dacă n-ați fost încă la Masca, trebuie să treceți acest teatru pe listă. Spectacolele lor sunt cu totul aparte!

Comentarii

Unknown a spus…
Ce semn de carte absolut adorabil!


Fashionably,
Patricia
http://www.wingsforliberty.com/
Cherry Queen a spus…
foarte draguta gentuta cu ciucure. Ceva cu ciucure cautam si eu :)
mi-ai facut pofta de faguri. mancam si eu o gramada cand eram mica. :)
pupicei!

http://cherryqueendee.blogspot.com
Alina a spus…
nu stiam ca exista o carte cu ilustratii, desi ma amuza si pe mine ce posteaza the happy page. la tine am vazut imagini shareuite si mi-au atras repede atentia :).

fagurii aia... cum arata, miammmi!

si eu sunt fana teatru, dar pe aici, in provincie vin mai rar spectacole! stiu sigur ca ma duc la teatru in martie si de abia astept! :)
Georgia a spus…
Vom fi surori de bluze, si eu o astept! :) Fagurii si semnul de carte arata absolut minunat! :) Weekend placut, te imbratisez
cris a spus…
Ce draguta e cartea, ai idee de unde e? Si mie imi place mult pagina lor :D
Ce pofta mi-ai facut de faguri, arata delicios <3
E superba si bluza si geanta, asteptam sa ne spui cum sunt cand l;e primesti :)
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Patricia! :)
Roxana Scripca a spus…
Ce dragut , mergi la teatru, eu am fost chiar sambata la Teatrul National la piesa,, Toti fiii mei'' cu Victor Rebengiuc si mi-a placut foarte mult :D
Toma Aurora a spus…
Diana, erau favoriții mei, aș fi mâncat non stop!
Toma Aurora a spus…
Alina, nici la mine în Târgoviște nu se joacă prea bine, dar mai bine așa decât deloc.
Sper să prinzi o super piesă. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Sunt convinsă că o să arate minunat bluzele noastre surori. Am tras bine cu ochiul la material și pare de calitate extra.
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Cris, nu se găsește la noi în țară. Mie mi-a dat-o prietenul meu, dar nu mi-a spus exact de unde a cumpărat-o.
Mulțumesc mult! Cu siguranță voi scrie despre ele.
Pupici și pentru tine și pentru Dorina!
Anonim a spus…
Si eu sunt fana a paginii the Happy Page, dar nu stiam ca exista si carte de ilustratii. M.ai scapat din start de cautat cadouri pentru 2 persoane pentru care as fi avut mult de munca sa le gasesc ceva. :))
Si semnul de carte e super dragut, iar bluza imi place foarte mult. Sa le stapanesti sanatoasa!
Claudia's Choice a spus…
Semnul de carte este super! o sa incerc sa fac si eu unul asemanator.