Wishlist de ianuarie


   Pentru luna ianuarie am pregătit o listă de dorințe destul de lungă. Urmează ziua mea, așa că mi-am permis să exagerez. De obicei în ianuarie cumpăr cele mai multe lucruri, din pricina aniversării, fără îndoială. Apoi devin mai cumpătată.

Bluză Zara (via BrandCircus)

Bluză Vila (via BrandCircus)

   Când eram mică și mama mă îmbrăca iarna cu helancă, eram cea mai tristă fetiță. Mă enerva că-mi mai punea și un fular gros pe deasupra și abia dacă mai putea respira până ajungeam la școală. Aveam helancă în trei culori, era foarte popular modelul în acea perioadă (mix alb, negru și gri), însă aveam oroare de el. Acum consider helanca de bază pentru perioada rece și am în plan să-mi cumpăr în mai multe nuanțe neutre. Pe BrandCircus am văzut câteva la prețuri foarte ok.

Fustă din piele (via ASOS)


Fustă camel (via Choies)

   Prin perindările mele pe Pinterest am văzut helanca asociată adesea fustelor a-line, din denim ori piele întoarsă (artificială de multe ori). Îmi doresc una din fiecare, însă pe cea din denim o s-o cumpăr când va veni vremea frumoasă. Pentru ianuarie trec una galben muștar pe listă, pe care s-o port cu bluze negre. Cea de la Asos mi se pare fantastică, dar e puțin cam piperată ca preț.


ghete negre (via Choies)

Ghete negre (via DePurtat)

   Pentru această iarnă mi-am propus să nu mai cumpăr ghete, având destul de multe perechi, însă de unele negre, cu catarame, am nevoie. Le vreau pentru începutul de primăvară. Până apuc să le iau se va face februarie, apoi, pe nepusă masă, va sosi primăvara și va pica bine să le am din timp. Pe cele de la Choies am în plan să le cumpăr, dacă le voi mai prinde pe stoc.


Cercel unic (via Choies)

Cercel unic (via Choies)


   Am trăit cu impresia că nu pot suporta cerceii, însă am reușit să port unii pentru câteva ore așa că mi s-a deschis apetitul pentru aceste accesorii. Tot pe Choies am văzut niște cercei de tip ear cuff foarte drăguți, care mi se potrivesc ca stil și pe care știu că i-aș purta cu plăcere. Și pe Asos am văzut multe modele similare, prețurile sunt asemănătoare în ambele surse, în jur de 10$ costând un astfel de cercel decorativ.

   Pe lângă acestea doresc să-mi cumpăr din nou fondul de ten Double Wear. Aștept să-i mai scadă puțin prețul pe Aoro, nu are o valoare fixă pe acest site, uneori e 150 lei, alteori 160, 170, 180. E ca la bursă. O vopsea de păr și un fes bej stau și ele în coada listei, nu-s neapărat o necesitate pentru această lună. Fesul din colajul de start, cu ciucure în două culori, l-am zărit pe Polyvore. Dacă aș găsi ceva la fel de drăguț și la noi, l-aș cumpăra fără să stau pe gânduri.

Comentarii

okdayanna a spus…
iti recomand sa incerci fondul de ten lock it de la kat von d. mi se pare mai rezistent si natural decat double wear,e cel mai bun incercat. daca ai pe cineva in spania ti-l poate cumpara din sephora.
Ladybug a spus…
Imi plac mult ghetele de mai sus, mi-am cumparat prima pereche iarna trecuta si planuiam sa le port primavara, le-am luat din Deichmann si nu am dat foarte mult pe ele (cam 100 de lei), erau din material din ala sintetic, pana toamna s-au facut atat de urate incat nu am mai vrut sa le port. Cu o ocazie neasteptata am intrat in Bata si am vazut o pereche de ghete exact ca cele de sus doar cu elastic din piele intoarsa pe care le-am luat la o reducere măricică de la 400 de lei, la 185 de lei. Le-am purtat destul de mult si-au pastrat forma si sunt superbe dar mai ales comode.
Ceea ce am vrut sa zic de fapt a fost ca mai bine iti iei o pereche mai calitativa decat sa patesti ca mine si sa iei doua perechi in acelasi an :)
Toma Aurora a spus…
Bună!
Mulțumesc mult pentru recomandare. În această vară este posibil să ajung eu în Spania, în vacanță, și am să-l testez direct.
Toma Aurora a spus…
Hello, gărgărița mea!
Așa este, ai dreptate, dacă materialul e prost nu faci nicio afacere. De asta mă tem de cele de la Choies, mă gândesc să nu le iau și să aleg ceva de la Miniprix. Am multe ghete din piele de acolo (avem și o pereche comună dacă nu mă înșel :D) și s-au menținut foarte bine.
Unknown a spus…
Buna,Aurora!
Iti urmaresc blogul cu interes si ma inspir din postarile tale.Tocmai ce mi-am comandat aceste ghete de pe miniprix,https://www.miniprix.ro/produs/1161674/Ghete-din-piele-naturala.Sunt foarte incantata de ele, pe cutie au pretul de 109 euro,sunt de la Galeries Lafayette Paris,pielea e de calitate iar marimea 39 imi vine perfect.
Ladybug a spus…
Da, si ghetuțele alea le-am purtat foarte mult si inca arata la fel de bine ca atunci cand le-am cumparat. De la Miniprix am cumparat mai multe perechi de incaltari, niciuna nu m-a dezamagit si le voi purta in continuare. Pup!
Toma Aurora a spus…
Hei!
Chiar acum mă uitam la ele și la încă o pereche neagră, tot de la Miniprix. Îmi sunt de mare ajutor informațiile tale, mulțumesc! Cum spuneam și cuiva mai sus, de multe ori am luat ghete de la Miniprix și am fost foarte mulțumită de calitate!
O zi frumoasă!