Wishlist de februarie

 
ilustrație: Pinterest


   Încă o lună și, cel puțin din punct calendaristic, dăm mâna cu iarna și ne luăm la revedere! Deși nu pot spune că mi-e antipatic sezonul rece, mărturisesc sincer că cel cald îmi e mai drag. În primul rând pentru că ziua se mărește și mă pot organiza mai bine pe lumină, apoi sunt fericită că pot alerga afară și, într-un final, iubesc primăvara și vara pentru că pot purta tot felul de hăinuțe cochete, frumos colorate. Pentru blog urmază perioada în care voi publica și ținute, sper ca începând cu februarie să îmi fac timp să pregătesc măcar un articol de acest gen în fiecare lună. 


   În fruntea listei trec o pereche de teniși albi. Tenișii albi sunt, probabil, cel mai versatil tip de încălțăminte, cel puțin în sezonul cald și de accea nu trebuie să îmi lipsească!



   Pe Bonprix am văzut ghiozdanul de mai sus (130 lei) și am în plan să îl comand zilele acestea. Unul dintre ghiozdanele mele favorite a început să dea semne de uzură și e timpul să-l schimb.



   De pe Choies mi-a plăcut tricoul de mai sus. Pentru că...iepuraș! Nu mi se pare că ar avea prețul cel mai bun, dar eu una m-am îndrăgostit de imprimeul său. Dacă vă place și vouă îl puteți studia în amănunt pe site.




   Lista se continuă cu o geantă roz de pe SheIn. Îmi plac din ce în ce mai mult gențile shopper, pot îndesa o sumedenie de lucruri în ele. Atunci când cumpăr ceva nu mai e nevoie să mă car și cu plăsuțele după mine și nici nu mai duc grija genților grele care-mi solicită umărul. Modelul de mai sus a fost deja pus în coș zilele trecute, ne-am strâns mai multe prietene și am plasat o comandă uriașă pe site. Eu m-am limitat la această geantă și la o pereche de blugi.



  De regulă îmi aplic fondul de ten cu degetele, însă în februarie vreau să fac o schimbare și să încep să folosesc un burețel. Mi-atras atenția Miracle Complexion Sponge (25 lei pe Iherb). 



   După Istoria celor treisprezece mi s-a deschis iar apetitul pentru Balzac, așa că voi încheia lista de dorințe pentru luna februarie cu Verișoara Bette, carte pe care o am deja pe drum, comandată de pe Elefant, unde am găsit-o redusă aproape la jumătate de preț. 
   O altă dorință pentru luna februarie este să încep să practic un sport nou. În această iarnă am făcut multe exerciții de forță, m-am concentrat asupra lor și am uitat de programele de tip cardio pe care obișnuiam să le fac. 

Comentarii

Ladybug a spus…
Daca ai drum prin DM gasesti buretei din astia de machiaj de la Ebelin cu 16 lei. Eu personal am incercat ambele variante si imi place mult mai mult cel de la Ebelin.
Luna asta incep sa fac Yoga dintr-un program de Yoga Camp (o luna) - Yoga with Adrienne de pe Youtube.
Si mie imi placea Balzac in liceu, dar n-am mai citit demult nicio opera a lui.
Claudia's Choice a spus…
geanta aia arata super, cu toate ca m-ar tenta pe alta culoare. am incercat si eu un buretel de genul asta zilele trecute, si ma declar fana inraita!
coco a spus…
Balzac, unul din preferatii mei, dar imi place mult mai mult Zola!
Ella a spus…
Cât de frumoasă e geanta, îmi trebuie și mie una așa! Dar și rucsacul e foarte simpatic.
Să le bifezi pe toate cât mai curând!
Georgia a spus…
Foarte simpatica lista dorintelor tale! Sper sa le bifezi pe toate, imi plac mai ales ghiozdanul, tricoul si geanta :)
O saptamana minunata!
Te imbratisez
Ladybug a spus…
LE: beauty blenderul de la DM e 10 lei, am fost astazi si mi-am luat 2 sa am back-up :D
Cherry Queen a spus…
foarte frumoase toate dorintele tale. Geanta de pe SheIn e minunata. nu stiu cum de nu am zarit-o pana acum. Insa te las pe tine sa o comanzi sa vad cum arata si in realitate. :D
si ghiozdanelul e super simpatic.
Iti doresc spor la cumparaturi. :)
pupici!
Toma Aurora a spus…
O să merg și eu după ei. Tot 2 vreau să-mi iau, în caz că uneori nu am chef să-l spăl pe unul dintre ei să am o rezervă. Mulțumesc mult pentru informație!
Și eu fac sport de pe Youtube, dar zilele trecute mi-am făcut și un abonament, vreau să mai variez. O să caut și programele menționate de tine. Pupici!
Toma Aurora a spus…
Claudia, au și pe alb+bej. Sau aveau, nu știu dacă modelul mai este pe stoc.
Toma Aurora a spus…
Coco, și mie la fel! Zola e nr.1 pentru mine în acest moment.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mihaela, te pup!
Toma Aurora a spus…
Hello!
Sper să vină cât mai degrabă, am ceva emoții din cauză că sunt asiaticii în vacanță și știu de anul trecut că se trimit mai greu pachetele. O să pun fotografii cu ea când o primesc!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, la fel, Georgiana!
O săptămână ușoară și plină de momente frumoase!