Review: Lacuri de unghii Yves Rocher


   Pe la jumătatea lunii decembrie am comandat primele lacuri Yves Rocher din colecția nouă. Pe final de 2015, îndrăgita firmă de cosmetice ne-a surprins cu zeci de nuanțe inspirate din natură, cu finish-uri mate, sidefate sau strălucitoare. De atunci am strâns mai multe sticluțe de ojă și am folosit exclusiv lac de unghii Yves Rocher, apelând de fiecare dată și la top coat-ul cu efect de gel produs de același brand. Acesta oferă mult luciu și prelungește rezistența ojei pe unghie.
   Pentru exemplificare am ales două nuanțe dragi mie, cele pe care le aplic cel mai des: Roșu Roibă și Magnolie.


   Roșu Roibă colorează unghia într-o nuanță vibrantă de roșu. Devine perfect opacă din două straturi. Se aplică ușor datorită pensulei late, caracteristică tuturor lacurilor de unghii din colecția cea nouă. Are un luciu deosebit și se usucă foarte rapid.
   Magnolie este un nude semi-opac, ce poate fi folosit cu încredere pentru o manichiură franțuzească. Pe unghiile lungi nu va oferi o acoperire perfectă, cel mai probabil. Având unghiile scurte mai tot timpul, nu mă deranjează acest aspect. Dacă doriți o acoperire mai bună, vă recomand Magnolie Sidefată, în aceeași nuanță nude, dar cu sclipiri discrete.



   Spuneam că peste cele două straturi de ojă aplic un top coat cu aspect de gel pe care l-am cumpărat tot de la Yves Rocher. Acesta are o consistență mai groasă ca a lacurilor și îmbracă unghia ca într-un soi de gel. Combinația ojă+top coat rezistă pe unghiile mele în jur de 4 zile, apoi oja începe să se șteargă de pe vârfurile unghiei.



   Eu păstrez toate lacurile Yves Rocher într-o cutiuță și le folosesc prin rotație, colorându-mi unghiile în mai multe nuanțe. 
   Nu am observat că pasta și-ar fi schimbat consistența după o lună de la deschidere.
   O sticluță e mititică, conține 5 ml de pastă colorată. Nu consider cantitatea un dezavantaj, am avut o sumedenie de oje la 12-15 ml pe care le-am aruncat aproape pline din mai diverse motive (pasta se întărea, mă plictiseam de nuanță, șamd.). Nu mă încântă ideea unei oje în cantitate mare decât dacă nuanța sa e una pentru care am o mare pasiune, cum este cazul unei nuanțe de baby pink de la OPI.
   Prețul unei sticluțe este de cca. 10 lei, iar lacurile de unghii pot fi comandate direct de pe site-ul Yves Rocher (click aici).
  
   Pe viitor doresc să încerc următoarele lacuri din aceeași gamă:


Lac de unghii Liliac (disponibil aici)


Lac de unghii cu glitter argintiu (disponibil aici)

Comentarii

Cherry Queen a spus…
nu am incercat pana ajum ojele de la YR :D nu stiu cum de s-a intamplat asta. insa m-ai facut tare curioasa in privinta lor. rosul e superb dar imi place mult si nude-ul. :)
pupici!
Ella a spus…
Frumoase nuanțele pe care le ai! Și mie-mi plac ojele din noua lor colecție, am deocamdată vreo 4-5, dar sigur îmi mai iau și altele pe viitor.
Pupici
Anonim a spus…
Top coatul suna foarte tentant. Imi place la nebunie cand oja da un aspect de unghii cu gel. Nu sunt adepta unghiilor false, dar daca putem pacalii ochiul cu un simplu lac, de ce nu!? :d
bydee-make-up a spus…
Sunt foarte simpatice aceste oje.
Sincera sa fiu si eu am pe lista glitter-ul argintiu dar si cel auriu e genial. :D
Pupici
coco a spus…
chiar dragute nuantele!
Toma Aurora a spus…
Diana, niciodată nu este prea târziu! :D
Toma Aurora a spus…
Mihaela, și eu la fel! Am pus ochii pe muuulte alte nuanțe!
Toma Aurora a spus…
Liana, au apărut din ce în ce mai multe lacuri de unghii ce promit să ofere unghiei un aspect de gel, semn că femeile sunt foarte interesate de acest tip de manichiură dar nu toate ar apela la versiunea gelului clasic, aplicat în salon.
Toma Aurora a spus…
Diana, cel argintiu mi se pare wow, deși eu mereu am fost fan auriu. Nu știu de ce m-a captivat...
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, dragă Coco!