Noutăți Solaris



   În perioada sărbătorilor am primit vizita curierului-spiriduș de la Solaris, care mi-a adus un pachet plin de lucruri benefice sănătății. Pe unele le cunoșteam deja, iar altele au fost produse nou lansate de Solaris, care se regăsesc acum și în rafturile online ale magazinului oficial (aici). Am reușit să le testez pe toate, să le includ în alimentația mea zilnică, iar în cotinuare vă prezint părerile mele despre ele.


   Măcinișul pentru lăptic este un mix prăfos de cereale, ce se pregătește precum fulgii de piure sau cei de mei/ovăz. Eu pun patru linguri peste 500 ml de lapte clocotit și obțin o pastă cu o consistență medie. Se pot pregăti și cu apă, fructe uscate, însă mie îmi place simplu, îndulcit cu miere sau zahăr. Este delicios, dulceag, și am să-l cumpăr și pe viitor. Voi căuta și varianta cu mei și orez, pentru că-mi place foarte tare meiul.



   Cafea verde am mai băut, dar în varianta instant. Cafeaua verde Solaris e măcinată și se pregătește precum ceaiul, prin infuzare. Nu mi-a plăcut ca și aromă, mi se pare că are gust de castane coapte, un gust cu care nu mă împac. O singură dată am consumat această cafea, a rezultat un lichid ușor colorat, asemănător ceaiului.
   Cafeaua verde e benefică celor ce țin dietă sau o cură de detoxifiere. Nu ajută la scăderea în greutate în lipsa unui regim alimentar, am experimentat cu mai multe tipuri în trecut și nu am obținut rezultate. Varianta de la Solaris e cea mai raw dintre câte am încercat, restul erau procesate și amestecate cu fel de fel de arome pentru a avea un gust bun.



   Gustarea dulce-acrișoară m-a suprins prin conținutul de... dude albe! Este pentru prima oară când le întâlnesc într-un mix de fructe uscate. Foarte bun acest amestec, eram obișnuită cu calitatea superioară a fructelor uscate de la Solaris. Vă recomand și gustarea Dulcețuri Sublime, eu o cumpăr adesea din magazinele naturiste, e preferata mea!



   Zahăr muscovado am mai folosit, cumpăram în trecut de pe Iherb. E foarte bun pentru ceaiuri și prăjituri, e un zahăr ușor umed, mai puțin dulce decât cel rafinat, însă cu un gust aparte, mult mai fin decât cel al zahărului obișnuit. Sora mea l-a folosit pentru a face brioșe, iar eu pentru a-mi îndulci ceaiul și cerealele pe care le consum dimineața.
   Dintre produsele Solaris  vă recomand și uleiurile vegetale, au o calitate premium și prețuri foarte bune. Cel de cocos, migdale dulci și argan îmi plac cel mai mult. 
   Produsele Solaris pot fi cumpărate din magazinele de tip plafar, unele farmacii și lanțuri de magazine. Eu cumpăr din farmacia din incinta magazinului Muntenia Târgoviște (parter), acolo găsesc oferta cea mai variată. Există și varianta comenzilor online, eu nu am experimentat încă însă am citit pe site că livrarea costă 15 lei pentru comenzile mai mici de 150 lei și este gratuită pentru cele ce depășesc acest prag. 

Comentarii

Cherry Queen a spus…
Ce de bunatati. M-ai tentat cu primul produs. Maine ajung la Constanta si o sa-l caut :D
pupicei!
Georgiana a spus…
Sa te bucuri de ele! Si pe mine m-a surprins placut macinisul, nu stiam ce este si probabil nu m-ar fi atras in magazin. Din pacate, cu aroma cafelei verzi nu ma impac nici eu :)
All that beauty a spus…
Nu am mai auzit de produsul Macinis pentru laptic. O sa-l caut si eu pentru ca m-ai facut curioasa. Pupici!
Toma Aurora a spus…
Diana, sper că l-ai găsit și că este pe placul tău!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, eu am să-i mai dau o șansă cafelei, dar nu cred că o să-mi placă vreodată. Nu sunt pretențioasă deloc când vine vorba de gustul alimentelor, dar cafeluța aceasta chiar nu mi-a plăcut :(.
Toma Aurora a spus…
Simona, nici eu nu știam că există așa ceva. Numele mi se pare nostim :D.
Claudia's Choice a spus…
sa le consumi cu drag! maine sper sa ajung si eu pe la plafar!
Unknown a spus…
Deși evit zahărul, produsul meu favorit (de până acum) din pachetul cu bunătăți Solaris Plant este chiar zahărul Muscovado. Îmi place textura sa fină, mirosul îmbietor și în momentul de față îl folosesc pentru exfolierea tenului și buzelor. Desigur, când voi pregăti prăjituri, la el voi apela.
Toma Aurora a spus…
Aseară, înainte să ies în oraș, am pus în aplicare ideea ta și mi-am exfoliat buzele cu zahăr muscovado amestecat cu puțin ulei de cocos. M-a încântat rezultatul, eu de regulă nu-mi exfoliez buzele dar de acum înainte o voi face în mode regulat.