Cumpărături Choies



   Am ridicat la începutul lunii ianuarie un nou pachet de la Choies. Tot de la poșta vamală, acolo unde îmi vin de regulă aceste pachete. Livrarea, de asemenea, nu a ieșit din tipar și a durat o lună. Dacă aveți răbdare, comenzile online din afara Europei vă pot surprinde cu produse foarte drăguțe la prețuri mai mici decât în magazinele noastre. Eu m-am obișnuit să aștept comenzile cu calm, însă eram nerăbdătoare s-o primesc pe aceasta pentru că doream să iau hăinuțele cu mine în vacanța la munte. Nu aveam pulovere foarte groase, iar cele două din colet mi-au fost de mare ajutor în zilele friguroase pe care le-am prins. La munte a nins puternic și temperaturile au scăzut dramatic de la o zi la alta.

Pulover tricolor: disponibil aici


Pulover albastru: disponibil aici


   Puloverele erau disponibile pe site în măsura one size, aceasta fiind de obicei echivalentului unui 36/38 european. Măsura aceasta universală nu e o alegere fairplay pentru clienți, sunt convinsă că multe femeie ce poartă mărimi mai mici sau mai mari sunt dezamăgite că nu există varietate în tabelul de măsuri.
   Ambele pulovere sunt confecționate dintr-un material gros, moale, călduros. Sunt foarte încântată de calitatea lor, evitasem să mai comand pulovere din Asia după ce am dat de unul scorțos pe SheIn. Acestea sunt precum cele de la C&A, Zara&co. adică pulovere de calitate bună. Au croială standard, nefiind nici oversized, nici prea scurte. Concluzia: voi mai cumpăra pulovere de la Choies!




Fes cu perluțe: disponibil aici

Fular negru: disponibil aici



   Câteva accesorii potrivite pentru sezonul rece au fost adăugate în coș! Un fes maro și un fular negru, mai exact. Fularul știam precis cum o să fie pentru că am mai comandat și pe roz în trecut. Pe scurt despre fularul circular: calitate medie, suficient de gros pentru temperaturile mult sub 0 grade. Cam atât, nimic deosebit!
   Fesul, în schimb, îmi place foarte tare. Are culoarea cafelei cu lapte, e decorat cu câteva perluțe și are și o panglică din satin ce o face aparte. Eu am băgat fundița pe dedesubt, mi s-a părut puțin cam mult pentru preferințele mele.



   Pe final vă anunț că cei de la Kurtmann au adus produse noi în outletul lor online. Dacă vă plac hainele Only, Vila sau Vero Moda, le puteți cumpăra direct de pe site (click aici).

Comentarii

Georgiana a spus…
Sa le porti cu placere! Primul pulover imi place si mie foarte mult, chiar il am in wishlist, iar fesul e adorabil!
Claudia's Choice a spus…
Imi place mult puloverul albastru. Mi-ar fi placut sa fie ceva oversized, cred ca ar merge de minune cu niste colanti si bocanci cu blana!
Ladybug a spus…
Puloverul albastru seamana foarte bine cu un pulover pe care mi l-am ales eu de Craciun, e moale si grosut iar pretul de 60 de lei m-a convins sa il iau ☺ eu nu prea comand de pe site-uri, s-a intamplat de prea multe ori ca hainele sa nu mi se potriveasca, asa ca prefer sa le cumpar din magazine, desi le vanez preturile pentru ca nu vreau sa dau nici mult pe ele, moda si sezoanele schimbandu-se foarte repede.
Rokolla a spus…
Toate cumpărăturile sunt frumoase dar primul pulover(cel in 3 culori) m-a cucerit! Sa le porti cu drag
bydee-make-up a spus…
Toate arata excelent!
Sa le porti cu placere!
Pupici

P.S.: Am nevoie de o caciula fix ca a ta! E adorabila!
Toma Aurora a spus…
Diana, eu am tot purtat-o de când a început să ningă. E și foarte călduroasă, nu doar drăguță!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Ramona, pentru acela am primit cele mai multe complimente din partea apropiaților :D. Mulțumesc mult!
Toma Aurora a spus…
Ladybug, dacă mai stăteam în București, nu cred că aș mai fi comandat așa mult online. Mie îmi plac tare cumpărăturile din magazinele fizice, să umblu prin outleturi, să vânez reduceri&co.
Toma Aurora a spus…
Claudia, nu e oversized, am ținut să precizez acest lucru pentru că pozele de pe site ne pot induce în eroare, produsele nefiind pozate toate pe un manechin.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, acum e out of stock :(.
Mulțumesc mult!
Te pup!
Deena a spus…
Sa porti cu placere noile achizitii! Toate arata bine, dar caciulita aia...m-a cucerit iremediabil!